Nova APP del Ciutadà d’attend® Council

attend® Council és una solució software destinada a organitzacions i entitats d’àmbit municipal, donant cobertura a la gestió de tràmits, expedients, consultes, incidències, peticions, o qualsevol tipus de tràmit administratiu. Tot gestionat des d’un únic punt i en temps real, obtenint una visió global de les incidències (via pública, edificis municipals, equipaments, medi ambient …), peticions i tràmits.

Ara attend® Council creix incorporant la nova APP del Ciutadà, facilitant la participació i interacció del Ciutadà amb seu Ajuntament. Des de l’aplicació per mòbil, el ciutadà pot enviar a l’Ajuntament peticions o comunicacions d’incidències i desperfectes de la via pública (mobiliari urbà, contenidors, enllumenat, neteja, etc.). Tot de forma fàcil, simplement enviant una notificació si es vol acompanyada d’una fotografia, permetent la geolocalització de la incidència. El ciutadà pot consultar en tot moment i en temps real l’estat de la resolució de la notificació enviada. Una nova eina que agilitza la detecció,  resolució i control d’incidències i millora la percepció del ciutadà cap a la gestió municipal.

L’ APP del Ciutadà  d’ attend® Council  en una primera fase ha estat presentada en Ajuntaments de Comarques de Girona i Barcelona on ha tingut una molt bona acollida. Actualment ja estan en marxa projectes tant per incorporar l’ APP del Ciutadà  en Ajuntaments que van incorporar prèviament attend Council  a la seva gestió municipal i ara volen potenciar la comunicació amb el Ciutadà, com projectes en Ajuntaments que incorporen de nou tota la solució attend® Council  i la seva APP del Ciutadà.

L’ APP del Ciutadà  d’ attend® Council  disponible per mòbils Android i Apple iOS. També disponible en versió WEB. 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top