Nova consulta ciutadana sobre alternatives d'un itinerari per a vianants al nucli urbà de Campanet realitzada amb Muneval

El Projecte d'itinerari per a vianants al nucli urbà de Campanet respon al Pla de mobilitat encomanat per l'equip de govern de l'Ajuntament i a les demandes de la ciutadania que es varen votar a la segona fase de l'enquesta dels Pressuposts participatius. Els tràmits per a comprar terrenys per a fer-hi aparcaments amb l'objectiu de descongestionar el poble és la que va tenir més vots, seguit de la proposta de perllongar els pilons al carrer de Sant Miquel per a facilitar el pas dels vianants. Per aquest motiu i per la situació actual que es viu al poble l'equip de govern ha encomanat aquest projecte.

Aquest projecte pretén reduir al màxim les barreres arquitectòniques i donar una especial importància al vianant. Els carrers que se'n beneficiaran són el de Sant Miquel, de Petxino, de la Creu i Major.

Es preveuen dues zones, delimitades amb jardineres i pilones per a garantir la seguretat dels vianants que hi transitin: la de vianants tindrà un ample mínim d'un metre, estarà pavimentada amb llambordes i desapareixeran les voravies; la de vehicles tindrà un ample màxim de tres metres.

D'aquesta manera es conjuga el trànsit dels cotxes amb la prioritat dels vianants, tenint en compte que l'objectiu bàsic del projecte els el confort i la seguretat d'aquests darrers.

La consulta que es fa a la ciutadania consta d’una sèrie de preguntes obertes i tancades orientades a saber: quina opinió es té del  projecte de prioritzar la mobilitat de les persones, prohibició d'aparcar als carrers i la creació d'aparcaments dissuasoris; si es considera una bona solució o es tenen altres idees per la zona; si es creu que pot ser interessant implantar aquest sistema a altres sectors del poble; i els sectors als que es creu seria una bona idea implantar aquest mateix projecte.

Les respostes es poden fer on-line amb el software Muneval, de forma totalment integrada al web del municipi. En aquest cas l'ajuntament es va decidir per demanar tant sols el DNI o NIE per a participar per a garantir que són persones empadronades al municipi. Les consultes amb Muneval garanteixen a l'hora l'anonimat per part del ciutadà i són també accessibles mitjançant la plana web https://campanet.muneval.es
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top