Nova eina Mapecoat TNS Colorizer

Mapei posa a la vostra disposició tota la informació necessària i les eines adequades, una ajuda vàlida per als enginyers de disseny i els professionals de la construcció per assistir-los en el disseny, la realització de les obres i l'execució de tot tipus de projectes de construcció.

La nova eina ja disponible des del web de Mapei Mapecoat TNS Colorizer és una bona mostra de senzillesa i practicitat. Podeu seleccionar l'esport que us interessa i pintar les diferents àrees del camp amb la carta de 36 de colors MAPECOAT TNS.

A més, podeu seleccionar la vista del camp una vegada acolorit: vista aèria o vista de camp, i consultar els productes per aplicar a la pista esportiva que s'ha seleccionat. Finalment, es poden veure exemples de projectes realitzats amb MAPECOAT TNS i sol·licitar assessorament tècnic per a tot el procés.

Explora la nova eina de Mapei: https://bit.ly/MapecoatTNSColorizer

Aquesta nova guia és un potent aliat per a projectistes i prescriptors que complementa el catàleg d'eines, documentació tècnica i memòries descriptives ja existents. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top