Nova Jekko JF545 V-MAX: major versatilitat

‎En aquest nou model trobem totes les característiques de el model estàndard: múltiple possibilitats d'estabilització, una mida compacte, gran capacitat de càrrega (15,5Tn), un abast de 28m, una alçada màxima de treball de 30 m, una triple articulació de el braç, contrapès desmontable... A l'igual que segueix sent possible acoblar accessoris com la cistella, el manipulador de vidre o el cabrestant.
 
La principal novetat que aporta és la possibilitat d'instal·lar un gran ventall d'accessoris addicionals sobre la versió estàndard, fins i tot aquells que requereixen gran quantitat i pressió d'oli. Això és possible gràcies al circuit hidràulic addicional i independent, amb radiador de refrigeració que evita el sobreescalfament de l'oli durant el període d'ús i que manté la temperatura constant fins i tot en aquests moments d'ús intensiu. ¡Ofereix una solució d'allò més innovadora, única al mercat!
 
El desenvolupament d'aquesta nova versió s'ha inspirat en el concepte de màquina multi-eina: extremadament versàtil i professional amb un maneig senzill. Això permet una major varietat d'usos que la versió tradicional, com ara la construcció, la indústria, la logística, la manipulació i col·locació en espais reduïts, el manteniment de les zones verdes ...
 
Un dels nous accessoris que es poden instal·lar en la nova JF545 V-MAX millora considerablement aquest últim ús esmentat anteriorment: el manteniment de les zones verdes, aportant un nou enfocament amb un accessori innovador: un capçal destroncador. Aquest consisteix en una serra i un a pinça per a la tala d'arbres: tota una revolució per al manteniment de les zones verdes, si tenim en compte que els mètodes usats fins ara requerien o bé l'ús de dos equips: plataforma i grua, o bé l'aplicació de la tècnica treeclimbing, amb el risc que aquesta comporta. Aquest capçal destroncador posa de manifest la facilitat de tallar, deixar a terra i seccionar les branques o troncs amb un únic instrument.
 
Una novetat que estem segurs donarà molt que parlar, ja que la versatilitat d'aquesta nova Jekko JF545 V-MAX no passa desapercebuda!
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top