Nova tarifa 2021 de SODECA

‎SODECA presenta la nova tarifa de preus que entra en vigor el 29 de març. Aquesta nova edició incorpora l'actualització del seu catàleg de productes, amb una àmplia gamma de solucions per a espais interiors, fruit de la voluntat de continuar sent un dels fabricants de referència en qualitat d'aire interior.

Els purificadors d'aire són una de les principals novetats de la revisada edició que compta amb productes de qualitat. Les tecnologies que utilitza SODECA en els seus equips han estat a més reconegudes i certificades, oferint la garantia de seguretat i efectivitat, sense oblidar el compromís per l'eficiència energètica.

Els productes desenvolupats recentment han comptat amb l'última tecnologia per aconseguir confort, salut i benestar. Les tecnologies de SODECA ofereixen solucions a un ampli espectre de problemes relacionats amb la qualitat d'aire interior.

Les proves realitzades en laboratoris independents han certificat que més enllà de ser els purificadors d'aire aliats perfectes per a la lluita efectiva en front a la SARS-CoV-2, eliminen bacteris i fongs de l'ambient, també en pocs minuts, sense emissió d'ozó.

SODECA fa una clara aposta per aconseguir més sostenibilitat i més estalvi implementant motors EC Technology d'alta eficiència en els seus equips (amb major vida útil respecte els motors AC). Gràcies a aquests motors s'aconsegueix una important reducció de costos, a el mateix temps que es compleix amb els requeriments energètics amb més facilitat. Especialment dissenyats per aconseguir amb el mínim nivell sonor possible, el màxim estalvi energètic i, en definitiva, un edifici sostenible.Per a més informació comercial de producte no dubtin en contactar amb el nostre equip: comercial@sodeca.com

També poden visitar https://www.sodeca.com
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top