Novatilu a la Light Fair International de Philadelphia

Novatilu, l’empresa d’il•luminació i mobiliari urbà establerta a Manlleu, ha assistit per primer cop a la fira Light Fair International de Philadelphia. LFI és la fira més gran del món en el sector de la il·luminació arquitectònica, urbana i comercial i formar-ne part té un gran valor degut a la restrictiva selecció d'expositors que es realitza des de l'organització.

En els seus dos anys de vida, Novatilu ja ha assolit un destacat lloc al mercat, posicionant-se com un dels principals fabricants d’enllumenat públic en l’àmbit espanyol. Ser l’únic representant de les empreses d’il·luminació del país en un esdeveniment d’aquesta magnitud no deixa de constatar aquest fet. Per qui no ho conegui, només cal dir que Novatilu és el fabricant de lluminàries de tant èxit com la MILAN o de bancs tan implantats com el BCN21, present a gairebé totes les poblacions d’Espanya.

Qualsevol que llegeixi l’article es preguntarà com ha estat possible fer un salt tant gran en tant poc temps. L’empresa no partia de zero i aspectes com comptar amb una fàbrica pròpia de 30.000m2 o un lideratge construït a partir d’una tradició de més de 20 anys al sector, han facilitat les coses. Però és la imparable vocació per la innovació i per millorar el producte, quan sembla que ja no es pot, el que sens dubte n’ha impulsat el ràpid creixement. Avui a Novatilu poden presumir de tenir oferta en tots els segments del mercat de l’enllumenat públic; des de la il·luminació urbana a la industrial, passant per la vial o la ornamental. Una oferta molt completa i de gran qualitat, factor que ja ha estat reconegut amb tot un ventall d’homologacions i certificacions.

Una de les principals novetats que es presentaran és la marca NOVATILUX. Un segell de qualitat que recull la nova tecnologia en il·luminació LED eficient. De disseny, desenvolupament i fabricació pròpia. Aquesta tecnologia garanteix la màxima fiabilitat i l’eficiència més gran en cadascuna de les lluminàries de l'empresa tal com s’ha reconegut des de l’organització de LFI.

Entre els assistents a Light Fair International es compten dissenyadors, arquitectes, especialistes en il·luminació, consultors i enginyers de tot el món i els expositors presenten els productes més exclusius juntament amb un ampli espectre de solucions tecnològiques en il·luminació.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top