Novatilu premiada per la seva eficiència en fabricació d'excel·lent producte i gran servei d'atenció al client

Recentment Novatilu ha rebut les certificacions SGS ISO 9001 i 14001 que acrediten el seu compromís amb els seus clients, com també amb els seus valors i principis. “El client, els proveïdors, la reputació de la nostra empresa i la satisfacció del client són objectius clars i que perseguim per obtenir un clar avantatge competitiu”, segons fons de l’empresa. 

“El certificat ISO 9001 de gestió de qualitat és una gran garantia amb què compta el nostre client per assegurar l'òptim funcionament de l'empresa, el seu servei i els seus productes. La certificació ens permet transmetre el nostre compromís amb els clients, la reputació de Novatilu, la gran satisfacció del client i una clara aposta de millora de la qualitat”.

La ISO 14001 ha estat atorgada a Novatilu per haver desenvolupat un pla de protecció ambiental i per l'ampli compliment amb les lleis nacionals referents al medi ambient, entre moltes altres accions en benefici del medi ambient. A Novatilu aposten per la reducció de l'impacte en el medi ambient com també per la millora dels processos per obtenir més beneficis interns i externs.
 
La ISO 9001 és una norma de sistemes de gestió de la qualitat ( SGC ) reconeguda internacionalment. La norma proporciona la infraestructura, procediments, processos i recursos necessaris per ajudar les organitzacions a controlar i millorar el seu rendiment i conduir-la cap a l'eficiència, servei al client i excel•lència en el producte. Per Novatilu “el client, el producte i un bon servei és clau per poder evolucionar”.
 
La norma ISO 14001 exigeix a l'empresa crear un pla de maneig ambiental que inclogui: objectius i metes ambientals, polítiques i procediments per aconseguir aquestes metes, responsabilitats definides, activitats de capacitació del personal, documentació i un sistema per controlar qualsevol canvi i avanç realitzat. Amb aquesta certificació es tracta de millorar la manera en què una empresa redueix el seu impacte en el medi ambient, fet que pot crear beneficis interns en millorar l'ús dels recursos. 
 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top