Novatilu presenta el nou catàleg de Tapes i Reixes

El nou catàleg de Novatilu ofereix un índex bàsic que permet trobar fàcilment un producte en funció de les seves necessitats. És intuïtiu i pràctic, convertint-se en una eina principal de consulta per a arquitectes, distribuïdors, instal·ladors i ajuntaments. Registres de calçada i de vorera, reixes d'imbornal amb i sense marc, reixes per canal i canals de polipropilè o de fosa, embornals, patés, etc. Una oferta molt completa que solucionarà totes les necessitats de qualsevol obra. Les nostres categories de tapes i reixes compleixen amb la normativa garantint la seva resistència per a cada classe i tot això amb el servei més fiable i segur. Mantenim un estoc de seguretat dels nostres productes per així poder garantir un lliurament el més ràpida possible.

Per Novatilu, una tapa o reixa no només és un producte que permet el sanejament de les ciutats, sinó que és un element que ofereix seguretat i confiança.

Les fitxes de producte es poden descarregar en pdf des de la pàgina web de forma totalment gratuïta. A més hi ha l'opció de descarregar el catàleg en pdf complet a la zona de descàrregues de la a web de Novatilu o a través d'aquest enllaç .


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top