NOVATILU presenta la nova gamma de lluminàries basades 100% en tecnologia pròpia

L’empresa d'il·luminació i mobiliari urbà NOVATILU (Nova Tecnologia en Il·luminació) ha presentat la nova gama de lluminàries basades en la tecnologia pròpia Novatilux. El catàleg inclou més de 30 productes, de fabricació i desenvolupament propi i dividits per: lluminàries urbanes o residencials, vials, ornamentals o clàssiques i il•luminació industrial. L'oferta també inclou balises, punts de llum, braços i columnes.

La tecnologia Novatilux, patentada per NOVATILU, permet adaptar qualsevol lluminària a les necessitats de cada projecte sense renunciar a unes especificacions d'alt nivell. Així, els mòduls s'ajusten en potència, número de led's, distribució lumínica, temperatura de color... El resultat és un producte d'alta rendibilitat i eficiència, amb un consum i un cost mínim, amb una vida mitjana superior a les 100.000 hores.

En aquest marc i per rendibilitzar al màxim el producte, NOVATILU també ofereix als seus clients una fabricació personalitzada, amb projectes d'il·luminació fets a mida que permeten una amortització a curt termini. El departament d'enginyeria de l'empresa realitza una anàlisi detallada de cadascuna de les variables de cada projecte, com la intensitat lumínica, la uniformitat requerida o la distribució lumínica necessària, entre d'altres, per aportar les solucions més eficients possibles.

La tecnologia Novatilux es presenta en dues opcions: integrada a totes les lluminàries de NOVATILU o com a mòdul retrofit, instal·lable en qualsevol lluminària.
 

Un pas endavant en el sector de la il·luminació industrial

Del nou catàleg, destaca la presentació de la nova família de projectors UFO, una de les més completes del mercat, que permetrà a NOVATILU entrar amb força al sector de la il•luminació industrial. De fet, l'empresa compta ja amb importants instal·lacions en algunes de les naus més modernes que s’estan construint actualment sota projectes d’eficiència energètica.

Aquesta és una de les principals premisses de l'oferta de NOVATILU: eficiència, tant pel que fa al consum com a la inversió. “Pagar menys per estalviar més”, tal com explica Jordi Puig, responsable del departament d’il•luminació i enginyeria de la firma. “El que pretenem entrant en aquest sector es rendibilitzar tota la inversió que hem fet per tenir la nostra pròpia tecnologia LED, que ens permet estar entre els millors en eficiència, fiabilitat i preu”, afegeix.
El catàleg es presenta en un format de revista d'alta qualitat i amb fotografies a tot color, la qual cosa fa molt més agradable la seva lectura.

Vegeu els catàlegs i les ofertes
https://www.novatilu.com/ca/catalegs.html

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top