Noves escales mecàniques al barri de la Teixonera

Amb una inversió de 2,6 milions d'euros, s'instal·laran al carrer de la Mare de Deu dels Àngels i en les escales dels Canadencs. L'actuació s'emmarca en el Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera, i té l'objectiu de donar suport a la salut i a la gent gran.

En aquests dos barris viuen 4.403 persones grans, el 34% de les quals tenen 80 anys o més. Amb aquestes actuacions es pretén millorar la mobilitat i l'accessibilitat de la zona i facilitar els desplaçaments d'aquest col•lectiu. La instal•lació d'escales mecàniques en aquests dos espais segueix la línia de les intervencions executades al barri amb l'objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants i l'eficiència energètica.

El primer projecte preveu actuar en una zona de 540 metres quadrats i instal·lar unes escales mecàniques al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, entre els carrers de Sant Dalmir i de Fastenrath. Amb la intervenció també es milloraran les xarxes de serveis, l'enllumenat i els elements urbans de la zona per adequar-los als requeriments actuals. Les escales mecàniques seran de doble sentit i tindran un horari de funcionament regulat. Està previst que les obres comencin a l'abril del 2018 i acabin al novembre del mateix any.

Pel que fa a la segona intervenció, s'actuarà sobre un total de 740,44 metres quadrats. S'implantaran unes escales mecàniques a les escales dels Canadencs, on se salvarà el desnivell de 14,50 metres entre els carrers de Samaniego i d'Arenys. Amb aquesta intervenció també es reordenaran les escales actuals, les zones verdes i els espais d'estada, i es renovaran les xarxes de serveis existents. La intervenció començarà a l'abril del 2018 i acabarà al novembre del mateix any.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top