Noves estructures d’escalada per al pavelló de Sant Quirze de Safaja

L’empresa Gecko Walls ha instal·lat recentment al pavelló municipal de Sant Quirze de Safaja 3 estructures d’escalada, de 3m d’alçada i 4m d’amplada en total, amb diferents graduacions i dificultats; una bona manera de que la gent del poble puguin iniciar-se en l’escalada esportiva de tipus búlder sense necessitat de sistemes anticaigudes (cordes o descensors automàtics) ni arnés.

El búlder a diferència del rocòdrom, en no necessitar de sistemes anticaigudes ni tenir molta alçada, facilita l'accés a l'escalada per part de la persona que vulgui realitzar l'activitat, sempre tenint en compte com marca la normativa europea UNE-EN 12572, l'ús de un sòl tou de seguretat per a la seva pràctica, sigui quina sigui l'altura de caiguda.

El búlder consisteix en els mateixos moviments  que l’ escalada esportiva però té menys riscos. Permet entrenar moviments de precisió i desenvolupar tres coses importants: força abdominal, bloqueig i força de contacte.

Als darrers anys aquesta modalitat ha adquirit molta popularitat i per això moltes persones s’inicien en aquesta pràctica sense tenir nocions prèvies d’escalada o muntanyisme.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top