Noves HP laserjet amb tecnologia Jetintelligence, una nova forma d'imprimir

Hp ha llançat recentment una nova gamma d'impressores làser, creades per funcionar amb la nova tecnologia de cartutxos Jetintelligence, que situa aquesta marca com una referència en el mercat pel que a innovació es refereix. Aquesta nova tecnologia de cartutxos es caracteritza principalment per utilitzar unes partícules de tòner amb un exterior dur i que es fonen a menor temperatura que permeten obtenir un major nombre de pàgina i un menor consum energètic.

A continuació resumim els avantatges més destacats:

Fins a un 33% més de pàgines i més valor: Gràcies al menor punt de fosa de les partícules de tòner i a la tecnologia de mesurament d'impressió s'assegura que s'obté el màxim rendiment de cada cartutx.
Fins a un 53% menys de consum energètic: En fondre el tòner a una temperatura menor produeix que l'equip necessiti menys energia per escalfar-se amb el consegüent estalvi energètic que això suposa.

Imprimeix a la màxima velocitat sense sacrificar la qualitat: Aquests nous equips d'impressió aconsegueixen imprimir la primera pàgina en menys de 7 segons i tenen una velocitat més elevada de fins a un 40%.
Autenticació de cartutx original: S'incorpora una nova tecnologia antifrau en els cartutxos equipats amb Jetintelleigence que li notifica si el cartutx instal•lat està usat o és una falsificació. D'aquesta manera li garantim la màxima tranquil·litat que està protegint la seva inversió i d'obtenir la qualitat per la qual va pagar.

Addicionalment als avantatges que incorporen els nous equips HP laserjet gràcies a la tecnologia Jetintelligence, també destaquen altres factors que fan d'aquesta nova gamma una aposta segura per disposar d'una impressió eficient i intel·ligent en la seva organització.

Menor grandària dels equips: Els nous equips s'han dissenyat pensant en els espais de treball actuals. Per això són fins a un 40% més petits, per intentar deixar el màxim espai lliure possible.

Impressió des de qualsevol dispositiu: Aquests equips ens permeten imprimir un document des de qualsevol dispositiu com pot ser un mòbil o la tablet i des de qualsevol lloc de manera que l'oficina està on vulguis.
Major seguretat dels documents: Aquests equips estan equipats amb la tecnologia HP JetAdvantage Private Print dissenyada per evitar l'accés a intrusos a la informació i reduir les impressions per error. Aquesta tecnologia emmagatzema els documents en el núvol de forma segura fins que l'usuari s'identifica i confirma que vol fer la impressió.

Tecnologia d'indicadors de nivell de tòner: Incorpora indicadors simples que prediuen amb major exactitud la vida útil dels consumibles. Això s'aconsegueix gràcies a la recopilació d'informació clau sobre els cartutxos com: la rotació dels components, el tòner consumit i el seu desgast i les condicions ambientals.

A Control Group, com Gold Partner de Hp, estarem encantats d’explicar-te i mostrar-te personalment els avantatges i beneficis d'aquesta nova gamma d'equips d'impressió.
 
Vídeo:

 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top