Noves marquesines a la parada de l'estació de Sitges

La parada del bus a la plaça Eduard Maristany, davant l'estació de RENFE, compta amb marquesines noves. L'Ajuntament de Sitges les ha instal·lat en una actuació inclosa en el pla de millora del servei de transport públic que continuarà en els propers mesos. 

Les marquesines serveixen als usuaris per aixoplugar-se en cas de pluja ja que tenen un petit porxo, a més de bancs on poder seure durant l'espera. El regidor de Via Pública, Lluís Marcé, ha explicat que “aquesta és una actuació que millorarà la qualitat del temps d'espera dels usuaris del bus urbà”. L'Ajuntament preveu altres actuacions en aquest àmbit. “No hem deixat mai de treballar per millorar el servei de transport públic, però en els propers mesos hi haurà noves millores importants que impulsarem atenent les demandes dels veïns”, ha assegurat Marcé.

En el darrer any, s'han modificat els recorreguts de les línies, el que ha afavorit l'increment del número de viatgers, i també han incrementat el número d'usuaris inter - municipals amb targeta subvencionada i els usuaris amb bitllet senzill. Aquest 2014 el govern va aprovar una reducció en el preu de la tarifa de 2€ a 1'5€.

El mes de novembre passat es van implementar modificacions del servei com l'increment del recorregut de la Línia 1 per la urbanització de Vallpineda, l'arribada del servei a Can Girona, la modificació dels horaris de la Línia 1 en el seu pas per La Plana i la modificació dels recorreguts de la Línia 2 per Can Pei i de la Línia 3 pel barri dels Molins. 


Font: Ajuntament de Sitges
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top