Noves subvencions per a bicis elèctriques

L'AMB ha obert una nova tanda de subvencions de 250 euros per a la compra de 500 bicicletes elèctriques per als ciutadans de l'àrea metropolitana. Aquesta subvenció, disponible per a bicicletes amb un preu màxim 1.350 euros, s'activa després de que s'hagi esgotat amb gran èxit la primera convocatòria d'aquest any 2016, que es va posar en marxa el mes de març i que s'ha esgotat en un període de menys de dos mesos.

Aquesta aposta de l'AMB s'emmarca en l'estratègia de mobilitat sostenible perquè la bicicleta, un mitjà amb zero emissions de gasos contaminants a l'atmosfera, esdevingui un veritable mitjà de transport diari urbà a la metròpolis. "Necessitem solucions netes i la bicicleta elèctrica, que facilita les pujades existents al nostre territori i evita els esforços que en ocasions suposa la bici clàssica, és un element clau", ha explicat Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, que recorda que la metròpolis ja disposa de 1.500 km de vies ciclables i que s'està treballant en la construcció d'una gran xarxa ciclable que connecti els municipis i els polígons d'activitat econòmica de manera segura.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top