Noves subvencions que permeten reformar, millorar o mantenir equipaments culturals locals a la demarcació de Barcelona

‎Els Ajuntaments i EMD de la demarcació de la Diputació de Barcelona poden acceder a noves subvencions que permeten reformar, millorar o mantenir equipaments culturals locals. Per això, hauran de presentar una única sol·licitud amb un màxim de 4 equipaments del propi municipi susceptibles de ser objecte d’intervenció en el marc d’aquesta convocatòria de subvencions.

L’import mínim sol·licitat haurà de ser de 10.000€ en el cas dels Ajuntaments i de 5.000€ en el cas de les EMD.


Equipaments elegibles

Els equipaments culturals municipals de titularitat pública elegibles són:

Arxius; biblioteques públiques municipals integrades a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona; espais de lectura vinculats al servei de bibliobús; equipaments escènic-musicals (teatres, auditoris i sales polivalents); espais d’arts visuals; centres culturals polivalents (centres cívics, ateneus, cases de cultura, ...); museus; espais on hi hagi col·leccions de patrimoni moble NO situades a l’interior de museus; i jaciments patrimonials.

Més informació a:

https://www.diba.cat/es/web/cultura/subvencions


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top