Novetat de Mapei, Kera fl ex Easy S1

Dins de la línia de productes de Mapei per a col·locació de ceràmica i materials petris destaca la gamma d'adhesius KERAFLEX, adhesius cimentosos d'altes prestacions i rendiment.

La família d'adhesius KERAFLEX s'amplia amb l'arribada aquest 2019 del nou Keraflex Easy S1. un nou producte pensat en els laboratoris del Grup per donar resposta a les més exigents peticions dels prescriptors.

Concretament Keraflex Easy S1 és un adhesiu de ciment d'alt rendiment amb temps obert ampliat, deformable, amb alta capacitat humectant i fàcil d'aplicar, per a rajoles de ceràmica i material petri. Amb molt baixa emissió de substàncies orgàniques volàtils. Especialment indicat per a col·locar rajoles de gran format en grans superfícies de paviment en gruixos de fins a 10 mm.

Tant els prescriptors com els instal·ladors necessiten comptar tant amb els materials adequats com amb l'assessoria tècnica i la certesa, que els productes que fan servir s'adapten als requeriments previstos.
Cada vegada es fan servir més rajoles de gran format en tot tipus d'espais, és per això que els especialistes valoren de manera molt positiva l'aparició d'un producte amb capacitat humectant de l'adhesiu que permet una perfecte farciment del revers.

El amb les seves noves prestacions Keraflex Easy S1 aporta tres avantatges:

- Sacs més transportables en incorporar nansa i estar ensacat en 20 kg.
- Elecció de l'adhesiu al prescriptor o col·locador ja que és apte per a tot tipus de rajoles, suports habituals de construcció i la localització, fins i tot grans formats.
- Fàcil instal·lació de la ceràmica, gràcies al seu millorada treballabilitat i cremositat, a més d'un ampli temps obert i ampli temps de vida útil i d'ajust o rectificació de peces.DADES TÈCNIQUES:

Durada de la mescla: més de 8 hores.
Temps obert: 30 minuts.
Realització de juntes:
- En parets: 4-6 hores;
- En paviments: 24 hores.
Transitabilitat: aprox. 24 hores.
Deformabilitat segons EN 12004: S1 - deformable.
Posada en servei: aprox. 14 dies.
Colors: gris i blanc.
Aplicació: plana dentada del nº 4, 5, 6 o 10.
EMICODE: EC1 Plus - molt baixa emissió.
Emmagatzematge: 12 mesos.
Consum: 2-5 kg / m².
Presentació: sacs de 20 kg amb nansa. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top