Novetats al servei de les ciutats s’han exposat a Municipàlia

La fira Municipàlia ha acollit en aquesta edició 315 expositors que han presenten les darreres novetats del mercat en d’equipaments i serveis municipals.
 

L’empresa Ros Roca, líder mundial en solucions integrals de gestió de residus i neteja urbana, ha presentat el nou Olympus Mini, un vehicle de recollida de residus de càrrega del darrere, pioner en el seu àmbit pel seu disseny compacte. Amb una amplada de només 2 metres, aquest equip ofereix una gran maniobrabilitat per a la recollida de residus en zones de dificultat com ara carrers de vianants, centres històrics o municipis rurals amb carrers estrets.

Ignialight, fabricant de lluminàries amb tecnologia LED, ha presentat el mòdul Retrofit, amb tecnologia més eficient i sostenible destinat específicament a l’enllumenat públic. La potència del llum és de 24, 32 i 40 wats i es regulable fins al 50%. Existeix la possibilitat d’incloure llum de color neutre, càlid i àmbar. En aquest darrer cas, el sistema LED PC-Àmbar és ideal per il·luminar zones o espais naturals de màxima protecció –on la normativa lumínica és molt restrictiva–, atès que suposa un 73% d’estalvi energètic, una millora visual important i és totalment respectuós amb l’entorn.

Alqui-envás ha mostrat en primícia un sistema patentat de recollida selectiva, un sistema informatitzat que garanteix la recollida diària de 7 tipologies de residu, com matèria orgànica, envasos, paper cartró, vidre, resta, piles i oli vegetal a més de preveure la recollida de bolquers. La recollida de dades d’aquest nou sistema s’arxiva i permet obtenir una informació útil per millorar el servei i verificar el comportament dels usuaris. A més cada illa ecològica ve equipada amb vídeo càmera i sistema GPS.

Sintagmia, que agrupa les empreses Llop de gestió de l'esport, E3 de lleure i gent gran, MN de manteniment i neteja, Vivències i Gornafit d'esport a l'aire lliure, també ha mostrat els seus serveis esportius i socials que donen resposta a moltes administracions locals catalanes.

Ecobam Europa ha exposat innovadores solucions de pacificació i segregació vial en l’àmbit urbà, com ara bandes reductores de velocitat i separadors vials modulars que permeten adaptar-se a les necessitats de segregació i a les característiques de la via. Estan fabricats en fosa de ferro i amb sistema d’il•luminació LED; el sistema d’ancoratge sense cargols assegura una fixació estable, duradora i antivandàlica, i pràcticament no necessiten manteniment.

Urban Gravity ha exhibit les novetats de l’empresa Zoeller, que és líder a Europa en la venda de camions amb equipament de recollida de residus. A Municipàlia s’ha pogut veure el nou vehicle model SLF XL Heavy, que disposa d’un innovador sistema de càrrega lateral per a la recollida, que augmenta en un 20% la capacitat de càrrega i redueix en un 30% el temps d’ocupació de la via pública. El sistema permet la doble funció de càrrega lateral i la tradicional de recollida pel darrere. La càrrega es fa semiautomàticament des de la cabina del conductor amb una palanca de comandament o des del lloc de comandament situat al costat del dispositiu elevador.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top