ADTENDE, S.L.

contacte directe: CINDEA SARANZ
csaranz@adtende.es
ADTENDE, S.L. OAC360º Asistència telefònica
ADTENDE, S.L. BCITIZEN, Formacions
ADTENDE, S.L. PLATTON traducció simultània multiidioma

PRODUCTES I SERVEIS

OAC360º és un servei d'assistència de tramitació electrònica orientada al ciutadà. Es tracta d'un servei d' atenció telefònica directa, concebut, creat i llençat al mercat el 2018 per l'empresa Buisi Tools SL.

Les persones que hi ha darrere de OAC 360º són agents, especialitzats en administració pública electrònica i en les tecnologies associades, que atenen els e-ciutadans dels ajuntaments que ho contracten durant mínim 12 hores ininterrompudes de dilluns a divendres.

OAC 360º és un servei telefònic directe i sense límits d'horaris laborals.

Genera valor per al sector públic mitjançant l'obtenció i interpretació d'indicadors que revelen quines són les necessitats dels ciutadans a les quals es dóna solució, quin grau de satisfacció genera l'ajuda al ciutadà i què millorar en les plataformes d'accés a la tramitació electrònica.

OAC 360º àmplia i reforça l'atenció ciutadana fins a límits on la imaginació no arriba.

A ADTENDE ens hem especialitzat en l'execució de totes les modalitats del servei OAC 360º, per a prestar en exclusiva aquest servei d'assistència i acompanyament a l'e-ciutadà en totes les seves relacions electròniques amb l'administració pública.

Platoon és la innovació amb base tecnològica més important que ADTENDE aporta al món de l'atenció telefònica per a l'administració pública.

El seu objectiu és oferir a les administracions públiques una app gratuïta per als seus ciutadans de parla estrangera, siguin o no residents, que els permeti trucar als serveis públics en el seu idioma, amb un sistema de traducció simultani de veu que facilita la interlocució traduïda al funcionari i viceversa. Vital en aquesta època en la qual la presencialitat s'ha vist reduïda, i una acció inqüestionable per a oferir seguretat als nous ciutadans procedents d'altres parts del món, en les gestions administratives del dia a dia.

Si ets Administració, i ets sensible a les necessitats i limitacions d'aquests nous ciutadans als quals atendràs, Platoon és la solució. L'idioma deixa de ser un vehicle imperfecte de relació, per a ser un canal de comunicació eficaç, sense més.

Si personalment has experimentat la dificultat de trobar-te en un altre país, enfront d'un funcionari, per a una gestió vital per a tu, o per a respondre a un requeriment, sabràs la inseguretat que genera no dominar un idioma quan el necessites. I estem pensant en serveis socials, en atenció ciutadana, en policia, en serveis sanitaris, … Estem pensant en la teva administració.
I a més, si vols, també prestem el servei d'atendre nosaltres la trucada.

És la solució d'assistència telefònica multilingüe perfecta per a qui truca i per a qui haurà d'atendre la trucada.

PLATOON és tecnologia i servei, i la solució per a no perdre ni una trucada de la ciutadania.

Si s'usa com a tecnologia, la persona de parla estrangera que truca només necessitarà triar el seu idioma en l'App i parlar. Qui rep la trucada només haurà d'atendre la trucada en espanyol. L'App fa la resta. I a més l'administració que subscrigui PLATOON obtindrà indicadors de quantes trucades multilingüe ha atès, i moltes altres dades, que ara mateix, desconeix.

Si a més s'usa el servei, és sobretot una excel·lent solució de descongestió per a les oficines d'atenció al ciutadà, o els serveis més intrínsecament vinculats a les gestions dels nous ciutadans incorporats al país.
Però el més important, l'administració que usi PLATOON haurà contribuït a aproximar l'administració pública amb seguretat, als nous ciutadans.

BCITIZEN és un servei de formació pràctica perquè els ciutadans perdin la por a l'ús de la tecnologia en totes les seves transaccions amb les administracions públiques.

Si volem que els ciutadans perdin la por a utilitzar la tecnologia en les seves transaccions amb les administracions públiques, hem d'engendrar actuacions que s'enfoquin a generar confiança.
És un servei de formació per als e-ciutadans, que Buisi Tools va crear en 2016, i que s'enfoca, amb diferents estratègies, a diferents grups socials als quals interessa o afecta l'e-administració.

BCitizen fa que l’e-Ciutadà aprengui com fer tots els seus tràmits amb la seva administració de manera fàcil i senzilla.

Aquesta solució posa èmfasi en aquells temes que són d'especial interès per a l'e-ciutadà, li apropa de forma pràctica l'aprenentatge en l'ús de les tecnologies que deurà o podrà utilitzar amb la seva administració i desmenteix totes les llegendes urbanes sobre la dificultat en l'ús de plataformes electròniques.

Buisi Tools SL ha confiat en la preparació i experiència de l'equip d’ADTENDE SL perquè imparteixin en exclusiva formacions BCitizen en totes aquelles administracions públiques on vulguin fomentar la proximitat de l'e-ciutadà a l'ús de les seves plataformes.

P+SAC

Tots els nostres serveis i processos són electrònics, 100% respectuosos amb el medi ambient.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

OAC 360º servei emblemàtic i únic al mercat, mitjançant el qual els ajuntaments faciliten a la ciutadania assistència diària durant 12 hores ininterrompudes, per superar els obstacles que puguin trobar-se en l’exercici de gestions electròniques amb les administracions. 

Clients : Lloret de Mar, Roses, Mollet de Vallès, Castelldefels, Sitges, Cambrils, Gavà, Sant Andreu de la Barca, Premià de Mar, Salt, Caldes de Montbui, Torelló, Calvià (Mallorca), Santa Perpètua de Mogoda, Palau-Solità i Plegamans, Vic, Vilassar de Dalt.

 

PLATOON, innovació tecnològica que permet establir una trucada telefònica entre ciutadà i administració, i mantenir una conversa en dos idiomes diferents amb traducció simultània instantània. El ciutadà disposa d’una App gratuïta, i l’administració subscriu la tecnologia SAS que hi ha al darrera.

Actualment en fase de pilotatge en dos ajuntaments de més de 20000 habitants..

 

BCITIZEN, sessions de formació a la ciutadania ( virtuals o presencials) per a superar les limitacions, incògnites i desconeixement que grups com empreses, autònoms, entitats sense finalitat de lucre, o ciutadans en general puguin tenir sobre com usar les plataformes d’administració electrònica que tenen disponibles amb les seves administracions.

Clients : Consell Comarcal d’Osona, Calella, ADRINOC, Alella, Consell Comarcal del Bages, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Roda de Ter, Sant Antoni de Vilamajor, Viladecavalls, Sant Feliu de Codines, Castellbisbal.


Ajuntament Premià de Mar

Ajuntament de Salt

Ajuntament de Vic

Ajuntament d’Olesa

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top