Obertes les comunicacions al IV Congrés de l’Aigua

El canvi climàtic i els actuals consums industrials i urbans afecten al cicle hidrològic. Segons l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, caldrà, des de ja, implementar un conjunt de mesures de adaptació a la nova situació, donant més protagonisme a la planificació hidrològica, incrementant la seva transversalitat respecte a les polítiques agràries, energètiques, el desenvolupament territorial o la conservació de la natura. És per això que aquest any el Congrés girarà entorn dels reptes de la gestió dels recursos hídrics, que va adreçat a tots aquells agents involucrats en la planificació i gestió dels recursos hídrics i del canvi climàtic.

Des d’ara queden obertes les comunicacions al Congrés de l’Aigua per qui vulgui participar-hi. Aquestes hauran de ser trameses en format power point a la Secretaria del Congrés: Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, mitjançant correu electrònic a l’adreça següent: info@amicsaigua.com , indicant a l’assumpte: COMUNICACIONS.


Presentació per a la publicació a la web del IV Congrés de l’Aigua a Catalunya

En primer lloc haurà de figurar:

1. Títol de la Comunicació en majúscules.
2. Nom de l’autor/a-es de la Comunicació
3. Titulació o càrrec i nom de l’Entitat, Empresa.

És convenient que el power point de la comunicació no contingui més de 14 diapositives.


Autorització per a la publicació

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua es considerarà amb autorització per a reproduir les Comunicacions emprant els mitjans que consideri adients, llevat del cas que l’autor/a-es manifesti fefaentment el contrari.


Exposició de les comunicacions

Les comunicacions es presentaran presencialment pels autors de les mateixes durant les sessions i en els horaris que figuren al programa del IV Congrés de l’Aigua a Catalunya - Sala Beta de CosmoCaixa. Es recorda que el temps màxim de l’exposició es de 20 minuts i que si el comunicant ho desitja pot admetre preguntes del públic al finalitzar la seva intervenció.

Més informació: http://www.congresaiguacatalunya.com/

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top