Obertes les inscripcions per al “Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les ciutats del futur"

El 30 d’octubre de 2014 tindrà lloc a Fira Sabadell un fòrum per dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors que treballin en l’àmbit de les tecnologies per a les ciutats i el seu desenvolupament de futur. L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als reptes de futur de les ciutats, així com a la millora de la seva qualitat de vida.

El “Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les ciutats del futur" reunirà entitats, investigadors i empreses per promoure acords, projectes i innovacions en l’àmbit de les tecnologies per a les ciutats i el seu desenvolupament de futur. L’acte es celebrarà el 30 d’octubre de 2014 i inclourà una conferència, un marketplace per presentar les tendències en recerca i un brokerage entre els participants.

En la conferència principal del Fòrum s’exposaran diferents punts de vista sobre les necessitats que actualment tenen les ciutats pel seu desenvolupament de futur i les innovacions actuals d’aplicació. Tot amb l’objectiu d’il·lustrar i trobar noves oportunitats de negoci en l’àmbit del desenvolupament urbà.

Els participants al Fòrum també tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a l’àmbit del desenvolupament urbà. Mitjançant un sistema de presentacions de tres minuts, els participants i assistents podran conèixer millor les tendències en l’àmbit de la recerca i innovacions de solucions per les ciutats. L’acte també comptarà amb l’organització d’un brokerage amb una agenda d’entrevistes concertades i reunions entre investigadors i empreses, que poden donar peu a l’inici de projectes en àmbits d’interès mutu.

Aquest acte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell (PES) amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB. Forma part del projecte otorgat pel Servei Català d’Ocupació (SOC) “Millora i noves implementacions d’instruments de competitivitat de les empreses”.

DESCARREGAR PROGRAMA AQUÍ
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top