Obres de manteniment i millora del clavegueram a tres barris de la ciutat de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’àrea de Planificació Urbanística i Territori, durà a terme en les properes setmanes diferents actuacions de manteniment i millora del clavegueram. Les obres afectaran tres punts diferents de la xarxa: el carrer de Badajoz, a Montserrat, el col·lector de Pere Parres, al barri del mateix nom, i el carrer de Sant Quirze, al Centre. De les tres actuacions, la que començarà primer serà la del carrer de Badajoz.
 
Aquesta obra començarà el 14 de maig i té una durada prevista de vuit setmanes, durant les quals el carrer estarà tallat al trànsit en gairebé tot el seu recorregut, excepte el tram més proper al carrer de Pontevedra. El projecte preveu substituir un tram de 180 metres de col·lector de formigó i la reposició de les escomeses i embornals existents a l’àmbit de l’obra. Els treballs s’han adjudicat a Excavaciones Cáceres per 46.489,92 euros.
 
L’actuació a Pere Parres està motivada per la degradació d’un tram de 90 metres d’aquest col·lector, el que va del carrer de Francesc Oller al de Monturiol. Els treballs es duran a terme entre el 5 i el 7 de juny. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Litutècnic SL per un import de 59.241,60 euros.
 
Finalment, al carrer de Sant Quirze es duran a terme treballs de reforç del col·lector semblants als de Pere Parres. Les obres les farà l’empresa Litutècnic SL entre el 7 i el 9 de juny El carrer s’haurà de tallar al trànsit entre els carrers de Topete i Puig Novell mentre duri l’obra.


Font: Ajuntament de Terrassa
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top