Obres de millora de l'espai públic a Sant Feliu de Llobregat

Durant els mesos d'estiu s'estan duent a terme diverses obres de millora incloses al Programa anual de manteniment i millora de l'espai públic definit per l'Ajuntament amb els objectius de millorar l'accessibilitat i mobilitat en la via pública, suprimir barreres arquitectòniques i renovar els paviments.

A partir del 19 d'agost començaran les obres de construcció de guals a la cruïlla dels carrers Verge de Montserrat i el passeig Bertrand, per tal que siguin accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda. També s'iniciaran els treballs per construir un pas elevat a la cruïlla del carrer Joan Batllori amb Eugeni d'Ors, amb l'objectiu de suprimir les barreres arquitectòniques. La durada aproximada de les obres serà de tres setmanes.

Durant el mes d'agost també es pintarà un grafit al túnel subterrani que connecta la la plaça de l'Estació amb el carrer dels Germans Carreras. L'encarregat de fer els dibuixos serà el grup Kaligràfics.

I també en el marc del pla de pavimentació 2013, a principis de setembre és previst dur a terme les obres de renovació del lateral del passeig dels Pins, entre Pere Àlvarez i Constitució, per convertir-lo en una plataforma única amb prioritat per als vianants. A més, es construirà un pas de vianants adaptat en la confluència del passeig dels Pins i Pere Àlvarez i s'habilitarà un altre pas per a bicicletes, que creuarà fins a la vorera del carrer de Miquel Coll i Alentorn. També a principis de setembre es renovarà el paviment de tot el carrer Ventura i Gassol, s'adaptarà el pas de vianants i s'habilitarà un nou pas adaptat a l'altura de Verge de la Salut.

A finals de setembre es preveu suprimir les barreres arquitectòniques de la zona que connecta els carrers Girona i Ramon Ribas i ampliar la cantonada de la vorera del carrer Girona per millorar la visibilitat i la seguretat dels vianants. També s'ordenarà l'aparcament de la cruïlla dels carrers Girona amb Marquès de Monistrol i Verge del Pilar.

En el marc d'aquestes obres de millora de l'espai públic incloses al pla de pavimentació, a mitjans de juliol es van dur a terme els treballs d'asfaltat del carrer Jacint Verdaguer i pintat de la zona, en el tram comprès entre els carrers Pi i Margall i Laureà Miró


Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top