OFERTA GENERAL DesideDatum

DesideDatum
VEURE CONDICIONS
Diagnòstic de transparència

Diagnòstic del compliment de la Llei de transparència catalana (Llei 19/2014, de 29 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern). En aquesta anàlisi es pretén avaluar en quin punt es troba l’Ajuntament respecte a la part de publicitat activa de la llei de transparència vigent i proposar un llistat d’accions necessàries per complir amb aquesta. 
Llei de transparència

OFERTA ESTRELLA DesideDatum

DesideDatum
Diagnòstic de publicitat activa + client ocult per provar el circuit del dret d’accés a la informació. IVA no inclòs
Preu: 4.600 €
DTE 35%
Oferta impulsa
2.995 €
DesideDatum

OFERTA GENERAL EL ARTE CRISTIANO

EL ARTE CRISTIANO
VEURE CONDICIONS
EL Arte Cristiano, va ser fundada l'any 1880 pels germans Joaquim i Marià Vayreda i Vila, mantenim la seva vocació, metodologia i admiració per la feina ben feta.
El nostre taller és una construcció de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot.
Actualment el taller està compost per 16 artesans completament al servei de la creació d'estàtues Cristianes i en especial Pessebres Municipals.
Mantenim la tradició dels nostres creadors i al llarg dels anys hem anat incorporant els avenços tecnològics que ens han permès estar present en els cinc continents mostrant la bellesa de les nostres creacions.

SANTORAL
El Arte Cristiano és una empresa familiar fundada l'any 1880 dedicada a l'elaboració artesanal de figures religioses. Es tracta, sens dubte, de la més àmplia col·lecció de models del món (més de 2.000 models). Des dels seus inicis ha subministrat els seus models a tot el món elaborats en un mateix material, la pasta cartró fusta, ideal per a espais interiores. Oferim la més àmplia gamma de models de sants, verges, sagrats cors, crucifixos, nens Jesús , via crucis, etc.

EXTERIOR
Amb la finalitat d'ampliar l'oferta dels nostres productes i permetre que aquests models puguin tenir una major presència i reconeixement l'empresa ha creat una nova línia basada en els materials més nous tant en l'elaboració com en l'acabat final que hi ha al mercat permetent que aquestes estàtues siguin resistents a la intempèrie. Podem oferir totes les seves imatges de catàleg entre 60 i 200cms en aquests materials. • Fibra de vidre: les decoracions en aquests materials són en blanc, imitació pedra i decorades. • Resina: aquest material permet el bany electrolític en bronze més d'aquesta nova línia L'Art Cristià ofereix també la possibilitat de fabricar les estàtues en materials nobles com el bronze de fosa, ciment pòrtland i pedra. Amb aquesta línia volem solucionar una falta de sempre en el sector funerari com és el poder realitzar qualsevol estàtua religiosa en qualitat i preus excepcionals. Per encàrrecs especials no dubteu a contactar ja que l'empresa té un equip d'escultors que poden satisfer les seves necessitats.

BETLEMS
El nostre taller va ser fundat l'any 1880, vam realitzar figures de manera artesanal seguint les tècniques dels nostres fundadors segons l'escola tradicional Olotina. Tenim una àmplia selecció de naixements, figures de reis, així com figures decoratives, animals, grups i altres complements per al seu pessebre. Les nostres figures estan especialment indicades per a col·leccionistes, amants de la qualitat i acabats de l'art litúrgic Cristià.

PASSOS SETMANA SANTA
Tenim un ampli catàleg de passos de Setmana Santa. El termini de lliurament és d'aproximadament unes 6 setmanes a partir de la confirmació de la comanda.

ENCÀRRECS ESPECIALS
Ens posem a la seva disposició i ens adaptem per a realitzar l'obra que precisi, a trabés de fotos, d'adaptacions del nostre catàleg, substitució d'escultures ja existents, reproduccions, etc.
Pessebres

OFERTA ESTRELLA EL ARTE CRISTIANO

EL ARTE CRISTIANO
Naixement de 3 figures 120cms amb decoració antiga
Preu: 5.875 €
Oferta impulsa
4.990 €
EL ARTE CRISTIANO

OFERTA GENERAL FRAMUN

FRAMUN
VEURE CONDICIONS
FRAMUN IMATGE _ SERVEI INTEGRAL DE DISSENY 
Tant si es tracta d'un negoci de nova creació com de l'actualització de la imatge de la vostra empresa, nosaltres tenim la millor proposta. 

Us ajudem amb el disseny d'interiors i també:

Dissenyem, fabriquem i instal.lem: 
- Rètols 
- Senyalètica i directoris  
- Identificació personal  
- Vinilat de vidres i vehicles  
            
També som el vostre proveïdor global de:  
- Segells de goma  
- Personalització d'uniformes  
- Identificació, marcatge i codificació  
- Regal d'empresa  
- Reconeixement i trofeus  
   
Framun és al vostre servei des de 1908!
Gràfiques

OFERTA ESTRELLA FRAMUN

FRAMUN
SEGELLS DE GOMA
TRODAT 
5% Dte 
+ disseny del segell gratuït
FRAMUN FRAMUN

OFERTA GENERAL RESOL GROUP

RESOL GROUP
VEURE CONDICIONS
Des de fa 50 anys vam compartir el nostre coneixement, la nostra experiència i la innovació constant de la nostra activitat amb els nostres clients. Resol va ser la companyia espanyola que va fabricar la primera cadira injectada en plàstic d'una sola peça. En l'actualitat, el nostre sistema de producció proporciona la màxima flexibilitat i eficiència per afrontar qualsevol projecte, per exigent que sigui, amb les màximes garanties d'èxit.
Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Resol Contract, Resol Garden i Resol Arenes.

Amb una clara vocació internacional, els nostres productes són presents en més de 100 països. Exportem més del 50% de la nostra producció. Tenim la gamma més completa de mobiliari i accessoris per al sector de l'hostaleria i l'oficina i també som líders en productes per a la gran distribució, mobiliari de disseny i complements d'oficina i infraestructures.
Tenim el privilegi de comptar amb el treball de prestigiosos dissenyadors internacionals com Josep Lluscà, Joan Gaspar, Jorge Pensi, Ton Haas o David Carrasco Barceló, entre altres.

Gandula MARINA BEACH per platges 
La única del mercat que proporciona una caixa de seguretat integrada
Aquest fet permet donar tranquil·litat a l'usuari i és un motiu valuós per incentivar el lloguer. Tanmateix permet un increment de la recaptació económica del concessionari de platges, al poder llogar també la caixa de seguretat.
La gandula Marina Beach, té diferents posicions de respatller, disposa de recanvis i és totalment apilable. Disposa de garantia de xassís de tres anys i de dos pel tèxtil. També hi ha una funda que permet cobrir les gandules apilades quan no estan en ús.
Producte 100% reciclable i subjecte al servei "renove" de Resol, que recull el producte a la fi de la seva vida útil, el recicla i en proporciona de nou.
 
MÉS INFO AQUÍ
 
Mobiliari

Tumbona MARINA BEACH RESOL GROUP

RESOL GROUP
Tumbona MARINA BEACH per platges
Tumbona:
141,25€  Caixa10,75€ 
Única al mercat que proporciona una caixa de seguretat integrada. Aquest fet permet donar tranquil·litat a l'usuari i és un motiu valuós per incentivar el lloguer. 
RESOL GROUP RESOL GROUP RESOL GROUP

OFERTA GENERAL Teycars

Teycars
VEURE CONDICIONS
Som una Empresa de Mobilitat Elèctrica de Barcelona, amb l'objectiu d'aconseguir una mobilitat més verda y sostenible per al nostre país. El Futur és Elèctric

Solucions de Mobilitat Elèctrica. En venda, lloguer i distribució de vehicles elèctrics, Vehicles Elèctrics matriculables, i Vehicles elèctrics d'utilitat 'Street Legal'

Per més informació en www.teycars.com
Vehicles elèctrics

OFERTA ESTRELLA Teycars

Teycars
Camió elèctric apte per a la circulació per la via pública.
Equipació extres: kit de recollida de residus, kit càrrec van, kit pick up, kit treballs en via pública, kit caixa isotèrmica
Teycars Teycars

OFERTA GENERAL COMUNICAT-i

COMUNICAT-i
VEURE CONDICIONS

COMUNICAT-i, la nova app de comunicació digital entre els ajuntaments i la ciutadania

Plataforma de comunicació ciutadana que consisteix en una app on la ciutadania comunica incidències amb fotografia i geolocalitzades, contesta enquestes i consulta les noticies del consistori. L’Ajuntament disposa d’un portal web per gestionar les incidències rebudes, editar les enquestes i comunicar avisos i notificacions push a més de disposar d’estadístiques i dashboard de resultats.

Millora la comunicació ciutadana, digitalitza el municipi i potencia una gestió més eficient dels serveis públics

Més info AQUÍ

App

OFERTA ESTRELLA COMUNICAT-i

COMUNICAT-i

COMUNICAT-i
La nova app de comunicació digital entre els ajuntaments i la ciutadania. Plataforma de comunicació ciutadana que consisteix en una app on la ciutadania comunica incidències amb fotografia i geolocalitzades, contesta enquestes i consulta les noticies del consistori.

COMUNICAT-i

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL GECKOWALLS

GECKOWALLS
VEURE CONDICIONS

LLOGUER MONOLIT D'ESCALADA

 • Búlder de fibra de vidre, d'una alçada escalable màxima de 3m.
 • Texturat i pintat amb pintures de doble component, imitant la roca natural.
 • 3m alt x 1m llarg x 2 m ample
 • Metres escalables: 18m2 (es necessita perímetre de seguretat de 4,7m x 4,7m)
 • Estructura interna de soport, pintada amb pintura "anti-corrosiva".
 • El lloguer és per un total de 8 hores desde la seva instal.lació a la zona d'ubicació.
 • Lloguer de monolit d'escada de fibra de vidre segons la normativa UNE-EN 12572:2009

 

El preu incorpora:

 • Transport del monolit fins a la zona d'ubicació (màxim 100kms desde Rubí; a partir del km 101 es cobraràn 0,20€ x km)
 • Servei de vetlla i supervisió per part de 2 monitors amb títol d'escalada esportiva
 • Matalassos de seguretat
 • Assegurança de RC.

Preu del servei de lloguer del monolit d'escalada

1 día: 786,5 €
2 díes: 1391,5 €
3 díes: 1966,25  €

iva inclòs

 

CONDICIONS DE PAGAMENT:

50% a la reserva de l'activitat. 50% a la finalització de l'activitat
En cas de suspensió de l'activitat es té que avisar mínim amb 48 hores d'antel.lació per no tenir penalització.
En cas de no notificar l'anul.lació de l'activitat, es cobrarà el 50% de la tarifa establerta.

Rocódromos y Búlders

OFERTA ESTRELLA GECKOWALLS

GECKOWALLS

LLOGUER MONOLIT D'ESCALADA 1 DIA
Búlder de fibra de vidre, 1m x 2m x 3m alt. Texturat i pintat amb pintures de doble component, imitant la roca natural.
786,5  
IVA inclòs
+info condicions generals

GECKOWALLS GECKOWALLS GECKOWALLS

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL DISTRIBUIDORA JOAN

DISTRIBUIDORA JOAN
VEURE CONDICIONS

Distribuidora Joan S.A. amb més de 35 anys d'experiència, és una de les principals empreses  en sector de la fabricació, distribució i comercialització de productes per a l'equipament, neteja, higiene i manteniment del sector Horeca, Indústria i col.lectivitats

C/COL, 26-30 POL.IND. PLA DE STA ANNA
www.distjoan.com
08272 SANT FRUITOS DE BAGES
distjoan@distjoan.com
93 878 84 00

fitxa provedor

Comercializació Distribuició

OFERTA ESTRELLA DISTRIBUIDORA JOAN

DISTRIBUIDORA JOAN

CARRO DE NETEJA
Oferta limitada fins desembre
abans
325,79 €

Ara
146,00 € 

DISTRIBUIDORA JOAN DISTRIBUIDORA JOAN

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL REYSAN

REYSAN
VEURE CONDICIONS

CALÇAT DE SEGURETAT
BOTES SUREYTECH
BOTES DUNLOP
CALÇAT SEGURETAT ALIMENTACIÓ
CALÇAT SEGURETAT LABORAL
MITJONS I PLANTILLES

EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL
PROTECCIÓ AUDITIVA
PROTECCIÓ DEL CAP
PROTECCIÓ OCULAR I FACIAL
PROTECCIÓ RESPIRATÒRIA
FAIXES, CANELLERES, ETC


GUANTS DE PROTECCIÓ
GUANTS DE MALLA - ANTITALL
GUANTS SOL ÚS
GUANTS PER MANIPULAR ALIMENTS
GUANTS PROTECCIÓ MECÀNICA
GUANTS PROTECCIÓ QUÍMICA


INDÚSTRIA CÀRNICA
GANIVETS I CUCHILLERÍA
MAQUINES ESMOLAR
ESTERILITZADORS DE GANIVETS
DAVANTALS MALLA
ESTUDI DE LA TRIQUINA


NETEJA
ENROTLLADORS DE MÀNEGA
RASPALLS I RESTREGADORES
CARROS DE NETEJA
CELULOSA
SECAMANS, DOSIFICADORS DE SABÓ I DISPENSADOR


EMMAGATZEMATGE
ALFOMBRETES
COSSIS I CONTAINERS
BASES RODANTS
CONTENIDORS
CUBETES


METAL DETECTABLE
ROBA DE TREBALL
ROBA PROTECCIÓ FRED
ROBA IMPERMEABLE
DESSUADORES DE TREBALL
PANTALONS DE TREBALL
DAVANTALS


SENYALITZACIÓ
ACCESSORIS PER A OBRES I PARKING
CINTES
LLANTERNES
SENYALS


VESTUARI UN SOL ÚS
BATES UN SOL ÚS
COBRESABATES SOL ÚS
DAVANTALS SOL ÚS
GORROS SOL ÚS
GUANTS SOL ÚS


PRIMERS AUXILIS
BOTIQUINES PRIMERS AUXILIS
CABINES DESCONTAMINACIÓ
ESPARADRAPS I APÒSITS
RENTAULLS
TIRITAS DETECTABLES


ALTRES CATEGORIES
APARELLS DE MESURA
EXTERMINADORS D'INSECTES
MANIPULACIÓ DE PEIX
MAQUINÀRIA D'HOSTALERIA
MOBILIARI INDUSTRIAL
OFICINA

Més info reysan.com

vestuari laboral

OFERTA ESTRELLA REYSAN

REYSAN

DAVANTAL ROTLLO MEDI
12,75 €
Color azul, 40m, 100u.aspx
sense iva

REYSAN REYSAN REYSAN REYSAN

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL REYSAN

REYSAN
VEURE CONDICIONS

CALÇAT DE SEGURETAT
BOTES SUREYTECH
BOTES DUNLOP
CALÇAT SEGURETAT ALIMENTACIÓ
CALÇAT SEGURETAT LABORAL
MITJONS I PLANTILLES

EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL
PROTECCIÓ AUDITIVA
PROTECCIÓ DEL CAP
PROTECCIÓ OCULAR I FACIAL
PROTECCIÓ RESPIRATÒRIA
FAIXES, CANELLERES, ETC


GUANTS DE PROTECCIÓ
GUANTS DE MALLA - ANTITALL
GUANTS SOL ÚS
GUANTS PER MANIPULAR ALIMENTS
GUANTS PROTECCIÓ MECÀNICA
GUANTS PROTECCIÓ QUÍMICA


INDÚSTRIA CÀRNICA
GANIVETS I CUCHILLERÍA
MAQUINES ESMOLAR
ESTERILITZADORS DE GANIVETS
DAVANTALS MALLA
ESTUDI DE LA TRIQUINA


NETEJA
ENROTLLADORS DE MÀNEGA
RASPALLS I RESTREGADORES
CARROS DE NETEJA
CELULOSA
SECAMANS, DOSIFICADORS DE SABÓ I DISPENSADOR


EMMAGATZEMATGE
ALFOMBRETES
COSSIS I CONTAINERS
BASES RODANTS
CONTENIDORS
CUBETES


METAL DETECTABLE
ROBA DE TREBALL
ROBA PROTECCIÓ FRED
ROBA IMPERMEABLE
DESSUADORES DE TREBALL
PANTALONS DE TREBALL
DAVANTALS


SENYALITZACIÓ
ACCESSORIS PER A OBRES I PARKING
CINTES
LLANTERNES
SENYALS


VESTUARI UN SOL ÚS
BATES UN SOL ÚS
COBRESABATES SOL ÚS
DAVANTALS SOL ÚS
GORROS SOL ÚS
GUANTS SOL ÚS


PRIMERS AUXILIS
BOTIQUINES PRIMERS AUXILIS
CABINES DESCONTAMINACIÓ
ESPARADRAPS I APÒSITS
RENTAULLS
TIRITAS DETECTABLES


ALTRES CATEGORIES
APARELLS DE MESURA
EXTERMINADORS D'INSECTES
MANIPULACIÓ DE PEIX
MAQUINÀRIA D'HOSTALERIA
MOBILIARI INDUSTRIAL
OFICINA

Més info reysan.com

vestuari laboral

OFERTA ESTRELLA REYSAN

REYSAN

BOTA SUREY MENORCA S2
23,95 €
Pell microfibra, puntera d'acer, sola PU doble densitat, anti-greix, anti-estàtic, talles 36-46.
sense iva

 

 

REYSAN REYSAN REYSAN

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

1 / 7

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top