Link ofertes

OFERTA GENERAL PARK'S 3000

PARK'S 3000
VEURE CONDICIONS

Promoció Espais de Parkour

Facilita als joves un espai urbà segur per a la pràctica de Parkour, per tal que puguin entrenar la seva condició física i mental mitjançant aquesta disciplina. Una pràctica que fomenta la interacció social i crea comunitat dins l'espai urbà.
A Park's disposes de diferents elements per a crear un circuit de Parkour amb varietat de reptes per fer-ho possible. Trobaràs tanques d'acer, blocs de formigó de diferents mides, elements de fusta i semiesferes de cautxú que t'ajudaran a recrear l'entorn urbà.

Elements a partir de 15.500€ (+IVA)
Consultar preus dels diferents conjunts.


Parkour

OFERTA ESTRELLA PARK'S 3000

PARK'S 3000

Promoció Espais de Parkour
Diferents elements per a crear un circuit amb gran varietat de reptes.
Consulta preus dels diferents conjunts
Precio: 15.500 € +iva
 

 

PARK'S 3000

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL PARK'S 3000

PARK'S 3000
VEURE CONDICIONS
Escull et teu lot de jocs
Preu especial  final d'any a escollir entre algun d'aquests lots fins 22 de Desembre o finalitzar existències

Jocs metàl·lics Lot 1
Preu: 1.699€ + 21% Iva
Inclou el transport fins a casa del client.

Clica per veure les especificacions de cada element del lot 1
Gronxador Mussols
Molla Rosella
 
 
 
Jocs estimulació i integració Lot 2
Preu: 2.298€ + 21% Iva
Inclou el transport fins a casa del client.

Clica per veure les especificacions de cada element del lot 2
Barra Equilibri
Braquiador
Molla integració
 
 
Jocs de Fusta Lot 3
Preu Final: 2.893€ + 21% Iva
Inclou el transport fins a casa del client.

Clica per veure les especificacions de cada element del lot 3
Gronxador Veleta
Molla Mosquit
Balanci Veleta
Jocs Infantils

OFERTA ESTRELLA PARK'S 3000

PARK'S 3000

Lot 1 Jocs metàl·lics
Inclou el transport fins a casa del client.
Clica per veure especificacions
Gronxador Mussols
Molla Rosella
Preu: 1.699€ + iva
 

 

PARK'S 3000 PARK'S 3000 PARK'S 3000

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL DISKOVER CATALONIA

DISKOVER CATALONIA
VEURE CONDICIONS
DISKOVER, la xarxa social del turisme
Consultoria turística; promoció del patrimoni turístic i anàlisi intel·ligent dels fluxos, gustos i interessos dels visitants.


Diskover és una APP que promou el turisme de proximitat. S’adreça principalment tot i que no exclusivament, a aquell perfil de turista/visitant que no planifica què farà a la seva estada (més del 85% del turisme respon a aquest perfil). És aquell perfil de turista que quan arriba a la seva destinació va a la recepció del seu allotjament o a la oficina de  informació i turisme i pregunta: què puc veure, què puc fer, i on puc trobar el que necessito. L’usuari troba les respostes a les seves preguntes dins l’APP, agrupades per llocs (història, costums, tradicions, curiositats, personatges,...), esdeveniments (agenda municipal, festes,...), activitats (mercats municipals, activitats esportives,...), comerços (comerç local i restauració), i allotjaments; i tot plegat ordenat per distància. Pot despreocupar-se de planificar el que farà a la seva estada, o pot planificar-se des de casa fent cerques i desant els llocs que vol veure en una carpeta de desats per a visitar-los més tard.

Els beneficis per l’ajuntament que passa a formar part de Diskover són:

1)    Facilitem la posada en valor del patrimoni turístic, cultural, històric,... d’un territori, que l’ajuntament ja ha fet el gran esforç de documentar a la seva pàgina web,  gràcies a la publicació d’aquest patrimoni en la nostra APP Diskover. Nosaltres ens encarreguem de la transferència de la informació de la web de l’ajuntament a la nostra plataforma sense que això representi cap esforç en recursos humans per part del personal de l’ajuntament. L’ajuntament s’estalvia el desenvolupament o contractació d’una APP i el manteniment de la mateixa. Això ja ho hem fet nosaltres, l’APP està desenvolupada i testejada i funciona a tota Catalunya amb més de 20.000 recursos turístics ja entrats que s’han visualitzat més de 6.200.000 vegades dins de l’APP.

2)    Proporcionem uns informes trimestrals amb informació analitzada de les dades de fluxos, gustos i interessos dels turistes i visitants al territori del client que es van generant fruit de la interacció dels usuaris amb el seu contingut. Aquesta informació resulta molt útil per a optimitzar, rectificar o ratificar les estratègies turístiques dels ajuntaments.


Obtén la teva llicència i potencia el patrimoni turístic del teu municipi.


Llicència Pla Bàsic:
 • Alta plataforma
 • Introducció de l'agenda municipal i la seva permanent actualització
 • Generació d'estadístiques en el portal i en informes trimestrals personalitzats
 • Promoció del seus posts a través de les nostres Xarxes Socials
 • Consultor personal per a ajudar a optimitzar el contingut dels posts
 • Introducció, per part del personal de Diskover d'uns 100 posts del tipus llocs, esdeveniments, experiències, comerços i allotjaments ja existents a la web de l'ajuntament com a posts oficials
 • Per 1.200€ el primer any i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
 
Pla Premium:
 • Pla bàsic
 • Buidatge i introducció de més posts dels tipus llocs, esdeveniments, experiències, comerços i allotjaments de la WEB de l'ajuntament, i a les plataformes: google, diputació, patrimoni, Wikipedia, wikiloc, pobles de Catalunya,,... com a posts oficials
 • Contacte amb punts de promoció entre allotjaments locals i punts d'informació, i provisió de material promocional a ells i a l'ajuntament.
 • Per entre 2.000€ i 5.000€ (en funció del nombre de punts a introduir i nombre de punts de promoció) i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
Promoció Turística

OFERTA ESTRELLA DISKOVER CATALONIA

DISKOVER CATALONIA

Llicència Pla Bàsic
Obtén la teva llicència i potencia el patrimoni turístic del teu municipi.
Preu: 1.200€
el primer any i manteniment anual de 800€ a partir del segon.
Més info a
VEURE CONDICIONS

 

DISKOVER CATALONIA DISKOVER CATALONIA

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL PARKUNLOAD

PARKUNLOAD
VEURE CONDICIONS
Digitalització de l’estacionament limitat i gratuït amb Parkunload

Parkunload es una plataforma digital per regular, controlar, monitoritzar i analitzar zones d’estacionament limitat gratuïtes, mitjançant aplicacions mòbils i dispositius Bluetooth.

-  Millorar la logística Urbana amb zones de DUM o per Càrrega / Descàrrega.
-  Facilitar l’accés al Comerç Local amb zones Taronja o Vermella gratuïtes.
-  Regular l’estacionament preferent o exclusiu per veïns amb una zona Verda per residents.
-  Aparcament exclusiu per Clients de serveis primaris, com ara farmàcies, CAP, etc..
-  Aparcament d’enllaç per usuaris de Transport Públic en estacions de bus o tren.
-  Aparcament diari o reservat en llocs turístics.

Parkunload permet incrementar un 30% la rotació i disponibilitat de places lliures, així com també reduir en un 50% l’estacionament indegut, fet que redueix a congestió i millora la mobilitat urbana.

Parkunload és compatible amb les Zones de Baixes Emissions (ZBE) i permet restringir el permís d’estacionament en funció del distintiu ambiental del vehicles, incloent episodis de contaminació.

 
Zona DUM / Càrrega i DescàrregaActualment la regulació i control digital de les zones d’estacionament per a la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) és imprescindible per reduir l’estacionament indegut i incrementar l’espai lliure disponible.

Parkunload disposa de la solució digital més avançada per regular, controlar i analitzar l’estacionament limitat per a camions, furgonetes i vehicles comercials, que permet millorar significativament la logística urbana, tot aplicant criteris de Mobilitat Sostenible.

Entre d’altres, la ciutat de Vic disposa de zones DUM i Autoritzats des de Juny de 2018, amb uns excel·lents resultats i indicadors de rendiment, que han estat mirall en diferents projectes europeus relacionats amb la Logística Urbana Sostenible.

Parkunload està disponible als Google Play i App Store, i és l’aplicació d’estacionament amb major valoració per part dels usuaris final (4.7 sobre 5 estrelles Març 2022).

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parkunload.driver&hl=ca
App Store: https://apps.apple.com/es/app/parkunload/id1310346373

Preus:

Fase d’implantació a 129€/zona, incloent serveis de gestió de projecte, subministraments i plans formació i comunicació, per desplegar la solució en menys de 4 setmanes.
Fase d’operació a 2,99€/plaça i mes, incloent serveis Cloud 24x7, pla de suport i manteniment i accés il·limitat d’usuaris i dades en les aplicacions de la plataforma.Video
Web
Zona Taronja o Vermell GratuïtaLa zona Taronja o Vermella permet establir un temps d’estacionament limitat (per exemple 90 minuts) per augmentar la rotació en zones d’estacionament properes als eixos comercials de la ciutat de manera gratuïta, en benefici dels comerciants, serveis i ciutadans.

Parkunload permet digitalitzar per complert la regulació i control de les zones Taronja o Vermella gratuïtes, mitjançant aplicacions mòbils i dispositius Bluetooth, que és extremadament fàcil d’instal·lar i fàcil d’utilitzar per qualsevol perfil d’usuari.

Entre d’altres les ciutats de Rubí i Cerdanyola del Vallès, ja han optat per transformar digitalment la zona Taronja gratuïta a tota la ciutat amb un elevada acceptació per part de ciutadans, comerciants i autoritats.

Parkunload està disponible als Google Play i App Store, i és l’aplicació d’estacionament amb major valoració per part dels usuaris final (4.7 sobre 5 estrelles Març 2022).

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parkunload.driver&hl=ca
App Store: https://apps.apple.com/es/app/parkunload/id1310346373

Preus:

Fase d’implantació a 129€/zona, incloent serveis de gestió de projecte, subministraments i plans formació i comunicació, per desplegar la solució en menys de 4 setmanes.
Fase d’operació a 2,99€/plaça i mes, incloent serveis Cloud 24x7, pla de suport i manteniment i accés il·limitat d’usuaris i dades en les aplicacions de la plataforma.
Descompte: 16% Fase d’operació a 2,49€/plaça i mes.

Video
Web
Estacionament

OFERTA ESTRELLA PARKUNLOAD

PARKUNLOAD

Estacionament limitat i gratuït Zona Taronja- Vermella Gratuïta
Permet establir un temps d’estacionament limitat per augmentar la rotació en zones d’estacionament properes als eixos comercials
Preu: Veure Condicions

PARKUNLOAD PARKUNLOAD PARKUNLOAD

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL www.comprarordenador.com

www.comprarordenador.com
VEURE CONDICIONS


www.comprarordenador.com
ofereix un gran catàleg de productes informàtics reacondicionats, com ordinadors, portàtils, servidors i altres materials d’informàtica professional.

Comprant productes reacondicionats podreu gaudir de fins a un 70% d’estalvi en el pressupost TIC, i addicionalment ajudareu al medi ambient.

Tots els equips gaudeixen de dos anys de garantia i compten amb enviament gratuït.
Ordinadors reacondicionats

OFERTA ESTRELLA www.comprarordenador.com

www.comprarordenador.com
Portàtil
Reacondicionats 14” i5 amb disc SSD
molt manejables en estat immillorable. Descompte per volum de compra, a partir de 5 unitats IVA inclòs.

Des de 199,90€
www.comprarordenador.com www.comprarordenador.com www.comprarordenador.com www.comprarordenador.com

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL MEIN (HIDROITER S.L.)

MEIN (HIDROITER S.L.)
Equipaments de cal·listènia

OFERTA ESTRELLA MEIN (HIDROITER S.L.)

MEIN (HIDROITER S.L.)

Àrea 11 FIDIAS de cal·listènia MEIN
Equipament d’entrenament exterior 16,35mx6,75m
Veure característiques

Preu tarifa, material + instal·lació (en el paviment existent) 8,074€ + IVA.
10% Dte
7.468€ + IVA

MEIN (HIDROITER S.L.) MEIN (HIDROITER S.L.) MEIN (HIDROITER S.L.)

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL DUPI PREFABRICATS

DUPI PREFABRICATS
mobiliari urbà

OFERTA ESTRELLA DUPI PREFABRICATS

DUPI PREFABRICATS

Caseta de fusta, xiringuito, guingueta, quiosc de fusta
Mobiliari urbà, activitats de lleure, equipament de platges, parcs, fusteria d’exterior, fàcils d'instal·lar i hivernar. personalitzable.
Ofertes especials a mida
+ info

DUPI PREFABRICATS DUPI PREFABRICATS DUPI PREFABRICATS DUPI PREFABRICATS

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL VICENT SOLÉ

VICENT SOLÉ
Mobiliari

OFERTA ESTRELLA VICENT SOLÉ

VICENT SOLÉ

Banc Montblanc
Banc ecodissenyat i fabricat en plàstic reciclat i reciclable. Parts metàl·liques en forja i cargolaria en acer inox tots reciclats i reciclables. Peus imprimació epoxi i pintura polièster resistent a la corrosió i  als orins canins.
Preu: 335 €

 

VICENT SOLÉ

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL NOETPERDIS

NOETPERDIS
Informació Turística

OFERTA ESTRELLA NOETPERDIS

NOETPERDIS

Demana els teus plànols, mapes urbans i turístics a cost 0
Creem el teu plànol i guies en diferents suports, mides i quantitats segons les necessitats de cada municipi. Dissenyem la cartografia i la informació turística municipal

 

NOETPERDIS

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

OFERTA GENERAL COOLTRA

COOLTRA
VEURE CONDICIONS

Portfoli Cooltra Policies Locals

Cooltra és l'empresa líder en els subministraments a les administracions públiques gràcies al seu ventall de motocicletes elèctriques de grans prestacions i el nivell de servei i experiència d'una empresa amb més de 15 anys en el món de les dues rodes.

Cooltra Motos és present arreu de Catalunya gràcies a la seva xarxa de tallers propis i externs i a la possibilitat de desplaçament a domicili per a donar servei a vehicles tant elèctrics com de combustió.

El producte de rènting ho inclou tot: vehicle, equipament policial, manteniment integral, assegurança tot risc sense franquícia, danys, impostos e itvs, així como la possibilitat de compra del vehicle al final del contracte.
Des de el cos dels Mossos d'Esquadra fins a petites entitats locals confien en el nostre servei de rènting per a patrullar, treballar i cuidar de la seguretat de tots. Marques com: ZERO i Super Soco són els nostres models referents en mobilitat elèctrica, però també treballem amb altres marques com BMW, Honda, Yamaha, Sym... per tal de cobrir totes les necessitats d'un mercat com el de les dues rodes.

Més informació a: https://business.cooltra.com/es/es/flotas-policiales


vehicles elèctrics

OFERTA ESTRELLA COOLTRA

COOLTRA

Model Moto elèctrica: ZERO DS 14.4:
Con contrato de 48 meses y 750kms/mes Equipamiento policial y rotulación especifica incluida, pantalla, defensas laterales, soporte y baúl trasero de 33 l
Des de 432€ +iva/mes

 

COOLTRA COOLTRA

Com obtenir el descompte

Clicar sobre "contactar", omplir el formulari que s'enviarà directament al proveïdor. El proveïdor l'identificarà com a usuari d'Ajuntament Impulsa per poder-li aplicar les condicions preferents i li respondrà en un màxim de 24 hores.

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top