ANIGAMI AVENTURA SL

contacte directe: Gerard Costa
pep@anigami.cat
ANIGAMI AVENTURA SL

Treballs verticals en alçada

ANIGAMI AVENTURA SL

Senyalització senders

ANIGAMI AVENTURA SL

Manteniment façanes

ANIGAMI AVENTURA SL

Recuperació patrimoni històric

ANIGAMI AVENTURA SL

Promoció Econòmica/Oci

PRODUCTES I SERVEIS

Parcs i jardins / Serveis de jardinería / poda d’alçada
Podes d’alçada i treballs de capçada, treballs de retirada d’arbres caiguts i subjecció d’arbres inestables. Sanejament de brancada morta.
+ info

Neteja, manteniment/ Restauració d’edificis, façanes
Neteja i manteniment de façanes. Retirada d’objectes suspesos i perillosos. Fixació d’elements inestables.

Il·luminació, so/ il·luminació d'esdeveniments i espectacles
Instal.lacions d’il.luminació fixe o temporal, i.luminació per a espectacles, esdeveniments, concerts, enllumenats de nadal i perfilat d’edificis emblematics amb mànega led.
Sonorització d’esdeveniments, concerts, festes, espectacles

Senyalització i seguretat (senyalització de senders, camins de natura)
Senyalització i manteniment d’itineraris PR, GR i tot tipus de recorreguts en medi natural o urbà mitjançant senyalètica vertical/horitzontal homologada. Homologació i senyalització de senders. Edició de topoguies i característiques tècniques de recorreguts. APP’s de recorreguts i senders que anulen la necessitat de senyalització física. Anigami ha desenvolupat unes aplicacions que proporcionen experiències úniques als usuaris com compartir jocs amb la canalla a través de Gimcanes mentre els adults miren un monument o una església, o practicar exercicis físics o reflexions vitals mentre es fan rutes pels camins de passeig dels municipis, generant valor a l’experiència de conèixer una localitat. Veure aquí per més informació.
Exemple: camí de l’Abad Oliba
+ info

Equipaments / pistes de gel i sintètiques
Servei integral en disseny a mida, instal.lació i gestió de pistes de gel adaptables a qualsevol espai o terreny, diverses mides. Les pistes de gel més modernes d’europa amb tecnologies menys contaminants. Equips de fred, monitoratge, gestió d’usuaris, lloguer de patins. Activitats complementàries.
Exemple: Badanadal.cat

Obres publiques / treballs verticals en alçada
Instal·lació i certificació de linies de vida, revisió i manteniment.
Treballs en alçada en edificis, torres, aerogeneradors i antenes. Retirada d’objectes perillosos, actuacions d’emergència, instal.lació o manteniment de repetidors i aparells de comunicació, de ràdio, etc.

Oci/art/cultura/ Activitats d’oci
Lloguer de castells inflables, ruc mecànic, discoteca mòbil, circuits d’aventura, tirolines, parcs de nadal, organització casals d’estiu, casals d’hivern, colònies privades, raids populars.
Organització i gestió de casals d'estiu.+ info

Patrimoni històric
Construcció, manteniment i reconstrucció de murs de pedra seca, murs d’adove, paviments contunuus de calç amb tècniques antigues. Construcció i restauració de paviments romans tipus opus signinum.
+ info

Serveis professionals
Espectacles d’inauguració d’edificis, d’esdeveniments. Gestió d’esdeveniments, fires i mercats.
Exemple: Espectacle inauguració Jocs Paralímpics de Londres

Serveis a les persones/serveis de monitors
Monitors i directors de lleure. Dinamitzadors socials. Mediadors. Programes especials d’integració per a joves.

Serveis socials
Programes d’integració per a col.lectius amb problemàtiques diverses, a nivell local, municipal, comarcal. Programes de convivència.
Raid Ausetans

Serveis a les persones / Restauració
Servei de càtering professional industrial. Caminades, festes majors, aplecs. Botifarrades, costellades, calçotades, entrepans, punts d’habituallaments, etc, fins a 2000 persones.

Lloguer d’equipaments
Lloguer de taules i cadires, lloguer de carpes, stands i tendals. Lloguer de generadors de calor. Lloguer d’estufes.

Noves tecnologies
Disseny d’APP’s a mida. Fulletons turístics digitals en diversos idiomes. APP’s de guies virtuals per a pobles i ciutats.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Programes socials:
Osona Jove, Raid Ausetans
Client: Consell Comarcal d’Osona
Data: durant els últims 5 anys
El raid dels ausetans va ser un encàrreg del consell Comarcal d’Osona a fí d’integrar de manera participativa els joves d’un municipi amb una problemàtica social concreta en el propi municipi. Actualment es realitza a més de 10 municipis a Osona i hi ha llista d’espera per entrar.

Gestió i instal·lació de pistes de gel:
BadaNadal
Client: Ajuntament de Manlleu
Data: del 2002 al 2014
Durant més de 10 anys gestionem integrament el projecte badanadal, que en el seu moment es ca dissenyar per enfortir el teixit comercial a Manlleu i actualment té uin gran èxit de públic.

Senyalització d’itineraris i edició de topoguies:
Camins Oliba
client: Generalitat de Catalunya
Nosaltres vam implantar i fem el manteniment de més de 350 kilòmetres de senders homologats que uneixen Montserrat fins a França. També vam editar la topoguia.

Creació i gestió d’esdeveniments i espectacles:
Nosaltres son l’equip tècnic de La Fura dels Baus, hem coordinat espectacles a més de 50 paísos arreu dels 5 continents per a ajuntaments, governs i multinacionals.

Altres...


Consell Comarcal d’Osona

Ajuntament de Manlleu

Generalitat de Catalunya

La Fura dels Baus
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top