Palafrugell i Begur signen el conveni que permetrà finalitzar el vial de circumval·lació palafrugellenc

Els alcaldes de Palafrugell i de Begur, Juli Fernández i Joan Català, respectivament, han signat el conveni que ha de permetre finalitzar el vial de circumval•lació palafrugellenc, acord aprovat pels plenaris d’ambdós municipis el passat juliol.

El tram del vial objecte del conveni passa majoritàriament pel terme municipal de Begur i, amb un traçat per acabar de definir, unirà la rotonda d’Esclanyà amb la zona industrial de Palafrugell. El cost del projecte serà d’uns 800.000 euros.
El finançament de les obres de construcció d’aquesta infraestructura viària l’assumirà íntegrament l’Ajuntament de Palafrugell, en part amb recursos propis i, en part, repercutint-lo als sectors urbanístics, com així es contemplarà en el POUM de Palafrugell en tramitació. L’Ajuntament de Palafrugell també assumirà els costos derivats dels projectes d’urbanització que es requereixin per executar les obres i els costos d’indemnització que se’n derivin per l’obtenció dels terrenys.

L’Ajuntament de Begur es compromet a obtenir la disponibilitat dels terrenys i, en conseqüència, quan sigui viable tècnicament, iniciarà les gestions per arribar a un acord amb els propietaris.


Font: Ajuntament de Palafrugell
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top