Park’s 3000

contacte directe: Mª Angels Parés
info@parks3000.com
Park’s 3000 Parcs infantils
Park’s 3000 Jocs interactius
Park’s 3000 Mobiliari esportiu
Park’s 3000 Mobiliari urbà
Park’s 3000 Disc Golf

PRODUCTES I SERVEIS

Som una empresa especialitzada a la comercialització, disseny, muntatge i manteniment de les àrees de joc infantil, esportiu i mobiliari urbà amb més de 20 anys d'experiència en el sector.

Treballem en equip, amb formalitat i exigència. I prioritzem la seguretat dels infants i la sostenibilitat.

Parcs infantils, mobiliari esportiu, mobiliari urbà i terres de seguretat, cautxú continu.

Parcs infantils
Dissenyem parcs infantils atractius que permeten desenvolupar la creativitat a través del joc i oferir experiències divertides i d’aprenentatge. A més, realitzem la instal·lació d’estructures d’àrees de joc infantil, així com el seu manteniment i higienització.

Tenim elements multijocs, gronxadors, jocs de grimpar, torres de joc, tobogans, piràmides, carrusel, casetes, tirolines, jocs imaginatius, jocs de fusta de robínia. Parcs inclusiu, jocs inclusius, jocs d’integració, parcs d’integració.

Mobiliari esportiu
Creiem que les activitats a l’aire lliure humanitzen i permeten millorar la psicomotricitat i la qualitat de vida.  Per això, proposem mobiliari esportiu per al joc actiu i la pràctica de diferents exercicis físics per a persones de totes les edats. Des de gimnàs al carrer, parcs específics per gent gran, cal·listènies, equipaments esportius, taules de ping-pong, Tutigool, a pistes de skate i Parkour, entre d’altres.

Disposem de cistelles de bàsquet, porteries de futbol, FUTSAL, calistènics, calistenia, skate Parks, Parkour, Gimnàs al Carrer, parcs per la gent gran, el·líptica, ping-pong, multiesports,
Circuits agility.

Mobiliari urbà
Disposem d’un gran ventall d’equipaments de mobiliari urbà com ara senyals, papereres, taules de pícnic, bancs, jardineres, pilones, miralls, màstils per banderes, banderes, tanques i complements de construcció, per dotar l’espai exterior de valor funcional i millorar-ne l’entorn urbà.

Fem ús de la tecnologia per a crear propostes creatives, atractives i dinàmiques a través de jocs interactius, lúdics i educatius per a generar diversió i motivació.

Disposem d’un gran ventall d’equipaments de mobiliari urbà com ara senyals, papereres, taules de pícnic, bancs, jardineres, pilones i complements de construcció, per dotar l’espai exterior de valor funcional i millorar-ne l’entorn urbà.

Descobreix aquí tot el nostre catàleg

 

P+SAC

Només productes fabricats a la UE

Tots els nostres jocs compleixen la norma europea UNE EN-1176 pel que fa als aspectes de seguretat en el disseny, la fabricació i el muntatge. Els materials dels nostres productes, han sigut seleccionats i controlats segons la norma ISO 9001.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]

Parcs de fusta

Girona

Andorra

Cambrils
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top