Parkunload participa al projecte de logística urbana sostenible S + LOADZ

Acaba de posar-se en marxa el Projecte S+LOADZ, un innovador projecte de logística urbana coordinat per FACTUAL i cofinançat per EIT Urban Mobility en què participa l'empresa Parkunload. Aquesta empresa vallesana -que comercialitza una plataforma digital per regular, controlar i monitoritzar zones d'estacionament limitat a ciutats, mitjançant aplicacions mòbils i dispositius Bluetooth- ja està operant a ciutats com Vic, Rubí o Cerdanyola del Vallès.

Ara amb aquest projecte es pretén accelerar el canvi cap a una logística de ciutat més sostenible i intel·ligent basada en la transformació digital completa dels espais d'estacionament per al lliurament urbà amb característiques avançades provades a diverses ciutats i les seves àrees metropolitanes, cobrint diferents casos d'ús i escenaris de casos dús.


Zones de càrrega i entrega digitals multisostenibles per a la logística urbana

El projecte S+LOADZ permetrà analitzar i provar diferents enfocaments per a les regles d'estacionament variables i dinàmiques a més de 500 zones de lliurament sostenible (també conegudes com a S+LOADZ) aprofitant i avançant la tecnologia proporcionada per Parkunload.

Vic, París, dues ciutats de la Metròpoli del Gran París i Ankara seran els Living Labs que provaran les solucions d'estacionament per al lliurament urbà amb característiques avançades.

El projecte compta amb un consorci de socis liderat per FACTUAL, amb Mètropole du Grand Paris, Ville de París, Belka A.S (empresa de tecnologia i mobilitat d'Ankara), Ajuntament de Vic com a Living Labs i responsables polítics; Fraunhofer Institute for Industrial Engineering IAO i Université Gustave Eiffel del sector de la investigació; Parkunload com a soci de comercialització; Artech Consulting, Keita i Ferrovial per donar suport a l'escalabilitat de la solució innovadora proposada. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top