Participa al Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016

Per vuitè any consecutiu el CTecno realitza el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, l’estudi sobre l’evolució del sector TIC al nostre país que analitza de manera exhaustiva la situació de les empreses del sector i la seva evolució en els propers anys.

El qüestionari, que recollirà els resultats de l’estudi d’enguany, està ja disponible, i podeu omplir-lo a través d’aquests enllaços.
Ajudeu-nos a realitzar el Baròmetre!

Si sou una empresa del sector TIC, responeu si us plau l’enquesta d’oferta:


 

QÜESTIONARI D'OFERTA
http://barometre2016.limequery.com/index.php/532449/lang-ca

Si sou professionals de qualsevol altre sector demandants de les TIC, contesteu l’enquesta de demanda:

QÜESTIONARI DE DEMANDA
http://barometre2016.limequery.com/index.php/736427/lang-ca

Les dades obtingudes seran tractades de manera totalment confidencial i analitzades de manera conjunta, utilitzant-se exclusivament per extreure conclusions i tendències generals.
Com a agraïment per la vostra col·laboració, si us animeu a respondre el qüestionari, el CTecno us facilitarà els resultats de l’estudi mitjançant un informe detallat, amb dades i anàlisi sobre l’estat i l’evolució del sector tecnològic català, així com recomanacions pràctiques sobre accions a curt i llarg termini per avançar-se als canvis del mercat. Esperem la vostra col·laboració.

La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top