Participants de FIRST LEGO League (FLL) visiten l’empresa Alquienvas

FIRST LEGO League (FLL) és un desafiament internacional que desperta l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia. Més de 230.000 joves de 80 països del món participen al FLL.

Aquest any, el repte FLL anomenat TRASH TREK, té l'objectiu de trobar una solució innovadora a la gestió dels residus.

És per això que l'alumnat de Tecnologia de 4t d'ESO de l'Institut d'Almenar de Lleida que participa en la FLL ha visitat l'empresa Alquienvas per tal de conèixer millor aquest món. Alquienvas fabrica contenidors per a la recollida selectiva de tot tipus de residus urbans i industrials: vidre, paper, envasos, orgànica, piles, fluorescents, bateries, olis, etc. i sempre està en continu desenvolupament de nous productes, cosa que permet obrir la ment a aquests estudiants pel repte que els planteja Trash Treck. 

En el desafiament Trash Trek els equips FLL exploraran el fascinant món dels residus. Des de la recol·lecció, a la classificació i la reutilització intel·ligent.

Durant la temporada Trash Trek, els equips han de resoldre un problema real relacionat amb la gestió de residus en el projecte científic. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per resoldre una sèrie de missions en el Joc del robot.

Al llarg de l’experiència, els equips es guiaran pels valors FLL, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.


Què és FIRST LEGO League

FLL utilitza desafiaments temàtics per involucrar a joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes, i la ciència. FIRST LEGO League desafia als joves a pensar com científics i enginyers.
Els pilars del programa són els Valores FLL que estimulen l’aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l’aprenentatge i la contribució a la societat.


Els participants a FLL:

- Dissenyen, construeixen, proven i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®.
- Investiguen i resolen els mateixos desafiaments que els científics d’avui dia.
- Apliquen conceptes de matemàtiques i ciències en la vida real.
- Desenvolupen les habilitats i competències del s. XXI com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.
- Participen i es diverteixen en tornejos i celebracions en format esportiu. 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top