Pineda de Mar vol instal·lar una gran àrea comercial de 50.000 m2

Ajuntament, responsables de la Generalitat, consultors i propietaris s'han reunit aquesta setmana per estudiar la possible creació a Pineda de Mar d'una gran àrea comercial, segons ha fet públic el consistori.

L'àrea se situaria en els terrenys del pla parcial PP-1, al costat de la carretera N-II. Es tracta dels terrenys on estava previst desenvolupar un àrea residencial "que degut a la situació de crisi que viu el sector immobiliari, sembla no tenir viabilitat a curt i mig termini".

Es preveu un complex comercial de 50.000 metres quadrats integrat per superfícies mitjanes i diversos eixos comercials. També hi hauria altres espais destinats a usos turístics i lúdics.

Ajuntament i propietaris estan valorant la possibilitat d'elaborar un nou planejament del sector, "on es reduirien els usos residencials i s'ampliarien els usos comercials, turístics i lúdics, amb l'objectiu principal de reduir els costos d'urbanització i crear una major oferta de sòl dirigida a sectors econòmics que han mostrat un creixent interès per invertir al municipi de Pineda de Mar".

L'Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha manifestat que aquest projecte podria ser "una oportunitat única per generar inversió i ocupació al municipi" i confia que "l'esforç conjunt d'administracions, propietaris i promotors permeti portar-ho a terme".


Font: ACN

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top