SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL

contacte directe: Jordi Soler
jordi@noetperdis.com
SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL PLÀNOLS URBANS I TURÍSTICS
SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL GUIES D’INFORMACIÓ MUNICIPAL
SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL PROGRAMES DE FESTES MAJORS
SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL CALENDARIS
SR GRUPSIS ASSOCIATS, SL APLICACIÓ NOETPERDIS

PRODUCTES I SERVEIS

A SR GRUPSIS ASSOCIATS S.L fem disseny cartogràfic i serveis d’informació municipal, turístic i comercial. Estem especialitzats en la realització de Mapes, Plànols i Guies d'Informació Municipal.

Invertim el nostre temps en definir el seu espai mitjançant diferents recursos d’informació municipal, cartogràfics i de serveis. Dissenyem sobre petits i grans formats, inserint tota mena d’informació turística o comercial. Els acabats són en suport digital i en paper.

Sóm una editorial de plànols i guies d’informació municipal que estem portant a terme des de 1994 aquesta tasca pels ajuntaments. En el sector turístic i comercial ofererim als ajuntaments ampliar la seva oferta informativa i turística a través de les nostres publicacions (plànols, guies, calendaris i programes de festa major).

PRODUCTES I SERVEIS GRATUÏTS
Pels ajuntaments les nostres guies, plànols o altres productes, no tenen cap cost. Disposem d'un estudi de disseny i un equip de comercials per captar la inserció publicitària de tots els nostres productes.

PLÀNOLS / MAPES URBANS I TURÍSTICS
Creem el teu plànol en diferents suports, mides i quantitats segons les necessitats de cada municipi. Dissenyem la cartografia i la informació turística amb una imatge atractiva i a la vegada útil. Distribuïm els nostres productes a les Oficines de Turisme, a les fires del sector i entre els mateixos col·laboradors.

GUIES D’INFORMACIÓ MUNICIPAL
Elaboració i edició de guies adaptades a les necessitats de cada municipi, guies turístiques o de serveis. LA TEVA GUIA és una opció per fomentar el comerç de proximitat agrupant diverses poblacions veïnes per tal de complementar l’oferta comercial i industrial. Distribuïm els nostres productes a nivell local.

PROGRAMES DE FESTES MAJORS
Tota la informació de la Festa Major detallada en un llibret i complementada amb cartells i programes de butxaca. El disseny i el format són completament personalitzats i adaptats a les característiques de cada municipi amb la finalitat de que arribi a mans de tots els veïns del poble.

CALENDARIS
Calendaris de paret de temàtica municipal (fotos d’abans i d’ara, detalls de racons dels diferents punts d’interès, concursos de fotografia, pintura…) El calendari pot incloure dates assenyalades, santorals, llunes, festes locals, activitats municipals… El tiratge del calendari anirà en funció dels habitants perquè tots els veïns en puguin tenir un exemplar.

PRODUCTES SOTA COMANDA
Plànols sobretaulell tipus talonari
Panells informatius de gran format

APLICACIÓ NOETPERDIS
És una aplicació mòbil destinada a tots aquells serveis i comerços arreu de Catalunya que volen donar a conèixer el seu establiment, mitjançant vàries característiques essencials per a nosaltres. Com és el cas de la geolocalització, per tal que els nostres clients i la resta de gent pugui trobar aquells que són a prop seu, a més a més de ser intuïtiva per l’usuari, ja que és senzilla i amb la informació necessària.
https://noetperdis.cat/

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Plànols per a les marquesines amb les linies de bus a totes les parades de Mollet del Vallès
Murals a tot Cadaqués
Murals de Les Cases d’Alcanar
Guia turística i de serveis de la Vall de Camprodón
Guía turística d’Osona
Guia turística de la Ruta del Ter
Guia turística del Berguedà
Guia de l’Ametlla del Vallès
Guia de serveis municipals de Sant Feliu de Codines
Guia comercials de Berga
Guia de Navàs
Guia del Moianès
Guia del Lluçanès
Guia de les Franqueses del Vallès
Guia de Palau Solità
Guia comercial de Manlleu
Guia de la Vall del Ges
Guia del Baix Ripollès
Guia de Centelles
Guia del Maresme
Guia de la Salut i Bellesa d’Osona
Mapa turístic i gastronòmic del Maresme
Mapa turístic d’Osona
Mapa turístic del Vallès
Etc…
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top