SISMOTUR

contacte directe: Augusto Ramos Méndez
aramos@sismotur.com
SISMOTUR

Pla Director de Senyalització Turística Intel·ligent

SISMOTUR

Senyalització Turística Intel·ligent

SISMOTUR

App Inventrip

SISMOTUR

Plataforma Inventrip: Sistema global e interoperable d’informació turística

SISMOTUR

Signing: Servei web per a la planificació i gestió de la senyalització

PRODUCTES I SERVEIS

Pla de Senyalització Turística Intel·ligent
Redacta un nou pla director per millorar la senyalització turística de la teva destinació integrant-hi sistemes avançats d'informació turística. T'oferim els nostres serveis Inventrip y Signing per a la seva implantació.

Inventrip: Connecta la teva destinació amb el turista digital
Sismotur t'implanta un servei global d'informació personalitzat a la teva destinació, que permet consultar l'oferta turística, reservar, construir viatges a mesura i compartir-los a les xarxes socials o mitjançant l'ús de les últimes tecnologies: Beacons, targetes NFC, codis QR.

Signing: Gestiona la teva senyalització
Sismotur és líder en l'elaboració de plans de senyalització (més de 50 plans a Catalunya) i t'implanta Signing, un servei web especialitzat per a la planificació i gestió de la senyalització territorial i urbana.

Beacons
Incorpora aquesta nova tecnologia a la senyalització de vianants (senyals, panells, tòtems, plaques,...) i oficines d'informació turística per enviar al turista productes i serveis personalitzats al seu dispositiu mòbil.

API
Integra Inventrip amb les teves pàgines web de turisme o sistemes d'informació Smart City per reduir costos i simplificar els teus desenvolupaments informàtics.

Big Data
Analitza amb senzillesa les dades generades pels teus turistes a través de la senyalització turística intel·ligent per millorar la gestió de la teva destinació turística.

e-Commerce
Facilita al turista l'accés als motors de reserva d'allotjaments, restaurants i activitats abans i durant el viatge.

NFC
Lliura als teus clients targetes contactless NFC per personalitzar la seva experiència turística a la destinació.

QR
Gestiona fàcilment la informació turística on-line de recursos i mapes en multidioma.

Blockchain
Aprofita el potencial d'aquesta tecnologia disruptiva per interaccionar amb el turista sense necessitat de dependre d'intermediaris.

DronTrip
Utilitza vols turístics amb Drons per viralitzar per les xarxes socials la promoció de destinacions i serveis turístics.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Sismotur ha iniciat la implantació de senyalització turística intel·ligent al municipi de Vilafranca del Penedès
Sismotur va redactar el pla de senyalització d’aquest municipi i actualment es troba actualitzant la seva senyalització turística en intel·ligent amb la incorporació de Beacons als senyals de vianants connectats amb la plataforma inventrip.

Sismotur implanta el servei inventrip al municipi de Santa Susanna i inicia una implantació pilot de senyalització intel·ligent
Sismotur va implantar el servei inventrip per a la promoció i informació turística del municipi i instal·larà dues plaques informatives intel·ligents connectades amb la plataforma inventrip.

Sismotur redacta el pla de senyalització turística de vianants de Barcelona
Sismotur va establir una nova metodologia per a la definició de les destinacions que cal senyalitzar als senyals de vianants. El primer estudi pilot es va realitzar al districte d’Horta Guinardò amb l’ajuda del servei Signing per a la validació i seguiment del pla: jerarquia de pols a senyalitzar, estudi de recorreguts, fitxes de cruïlla amb les destinacions a senyalitzar i dissenys projectats.
Posteriorment hem redactat els plans de senyalització dels districtes de Ciutat Vella (El Raval Cultura), Les Corts, Nou Barris i Eixample.

Sismotur redacta el pla de senyalització turística d'Euskadi
Sismotur ha redactat el pla de senyalització turística per a Euskadi, treballant braç a braç amb el Govern Basc i la seva directora general de Turisme i amb les tres diputacions forals, unificant criteris, analitzant necessitats i especificitats darrere de la concertació. 

Aportació de Sismotur al Llibre Blanc de Destinacions Turístiques Intel·ligents
Es va presentar a la seu del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme el Llibre Blanc de Destinacions Turístiques Intel·ligents promogut per SEGITTUR i dins del marc del Pla Nacional de Ciutats Intel·ligents. Sismotur ha participat en la redacció d'aquest llibre blanc amb el seu model d'integració OFF/ON de mitjans físics i digitals en una destinació per millorar l'acolliment i l'experiència del turista. 

Presentació d'Inventrip per a la Ruta del Vi Ribera del Duero
El Director General de Turisme de Castilla y León presenta Inventrip, el nou sistema de senyalització turística intel·ligent de Sismotur, per a la Ruta del Vi Ribera del Duero

Article sobre la Senyalització Turística Intel·ligent a EFE Empresas
Article d'EFE Empresas comentant la innovació que suposa connectar la destinació turística amb el nou turista digital i el seu Smartphone a través de la senyalització turística intel·ligent i Inventrip. 
Enllaç a l'Article

La agència EFE entrevista a Sismotur sobre Blockchain per al turisme
EFE Futuro s’interessa per la tecnologia Blockchain i ha entrevistat als nostres experts per conèixer com es pot aplicar al turisme. 
Enllaç a l’article

Reguengos de Monsaraz, primera destinació amb senyalització turística intel·ligent a Portugal
Sismotur presenta a les Rutes del Vi de Portugal el projecte de destinació intel·ligent connectada amb inventrip de Reguengos de Monsaraz.

Pla de senyalització intel·ligent de Gran Canaria
El Cabildo encarrega a Sismotur la redacció del pla de senyalització turística intel·ligent de l'illa de Gran Canaria. 


Diputació de Barcelona

Senyalització d'Euskadi

Ribera del Duero

Portugal
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top