ISERN ASSOCIATS

contacte directe: Josep Millan Almirall
millan@isernassociats.es
ISERN ASSOCIATS

Pla Estratègic

 

ISERN ASSOCIATS

Pla Viabilitat

ISERN ASSOCIATS

Pla Operatiu

ISERN ASSOCIATS

Control Resultats

ISERN ASSOCIATS

Mesures Correctores

PRODUCTES I SERVEIS

Amb els nostres serveis d’assessorament personalitzat provoquem un canvi de mentalitat per millorar la rendibilitat de l’ens tenint molt present la cultura del cost i el rendiment, i no només de la despesa que cal dur a terme per la ciutadania. Treballem aquest aspecte amb la part política i tècnica dels ajuntaments per anar tots cap a un objectiu comú.  

Treballem sobre l’organigrama establert i replantegem les funcions de les persones que el componen si és necessari de forma que millorem l’eficiència i l’eficàcia i apliquem tècniques de motivació de la plantilla per tal de millorar la productivitat.  
 
Busquem sinèrgies amb el sector privat, negociant col·laboracions esporàdiques puntuals per cada cas concret i possibilitats de finançament.  
 
Analitzem la situació financera de l’ens i a partir d’aquí busquem i negociem alternatives tant amb les entitats financeres com amb les persones físiques i jurídiques que conformen l’ens: proveïdors  de subministres i ciutadans (amb tots dos hi ha àmplies possibilitats de col·laboració aplicant criteris i plantejaments actuals). Es tracta d’aconseguir finançament al més baix cost i amb les mínimes garanties.

 

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIESReflotem empreses

Experts en Estratègia

Experts en Finances

Experts en Gestió
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top