Premi Mapei a l'arquitectura sostenible 2019

El premi de caràcter anual que s'atorga a projectes d'arquitectura d'obra nova i de rehabilitació es consolida gràcies a l'èxit de convocatòria de l’edició anterior com un clar referent de l'arquitectura i la construcció sostenible a Espanya.

L'objectiu del Premi Mapei és fomentar la realització de projectes d’arquitectura sostenible, de manera que el concurs va dirigit als professionals que realitzen projectes sostenibles i distingeix mitjançant una sèrie de premis a aquells projectes que combinin una alta qualitat arquitectònica amb un mínim impacte en el medi ambient.

Per tal d'assegurar el màxim rigor tècnic en la selecció, avaluació i decisió dels premis, Mapei compta amb la col•laboració del GBCe (Green Building Council Espanya), associació de la qual és promotor Oficial.

Dotació. Els premis estan dotats amb més de 10.000 € entre les tres categories, més beques GBCe, un viatge a Milà, placa, trofeu, diploma i àmplia difusió. Es poden consultar les bases del concurs en www.premiomapei.es, així com els projectes guanyadors de les dues edicions anteriors.

Convocatòria 15 de març de 2019. Primera Fase. Informació, consultes i lliurament de projectes per preselecció pel Comitè Tècnic: fins el 14 de juny de 2019 a les 23,59 hores, inclusivament. Comunicació de projectes preseleccionats: el 15 de juliol de 2019. Segona fase. Lliurament de la documentació requerida dels projectes preseleccionats pel Comitè Tècnic: fins al 2019.09.30, inclusivament. avaluació per els estudiants de les ETSA: fins al 2019.10.25, inclusivament. Fallada dels Premis pel Jurat: el 2019.10.30. Lliurament dels Premis: el 2019.11.13, en acte a celebrar a la Universitat de Sevilla.

El Jurat està compost per professionals de reconegut prestigi com: Miguel Àngel Díaz Camacho, Dr. Arquitecte i director de l'Escola d'Arquitectura i Tecnologia, president de l'Associació Sostenibilitat i Arquitectura. Anatxu Zabalbeascoa, periodista i historiadora de l'art i col·laboradora a El País Semanal i el suplement Babelia. Judith Leclerc, arquitecta i sòcia fundadora de CollLeclerc arquitectes, guanyadors del 1e r Premi Mapei 2018. Francisco Mangado, arquitecte i professor a la Universitat de Navarra, fundador de la Fundació Arquitectura i Societat, guanyador del 3e r Premi Mapei 2018. Bruno Sauer, arquitecte, director general del GBCe. Gabriel Ortín, arquitecte, director d'assistència tècnica de Mapei Spain i Eulàlia Figuerola, arquitecte del GBCe i Secretària del Jurat.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top