Preparats per innovar a l'Administració i als Serveis públics - CNIS 2015

La innovació i la millora dels serveis públics és el repte de les nostres administracions davant d'un canvi d'era que afectarà a la seva gestió interna i especialment a la seva relació amb els ciutadans. Estar preparats per gestionar el canvi és necessari. Les solucions tecnològiques ajudaran com a motor d'aquest canvi a través de noves propostes més interoperables, més segures, implantades cada vegada més sobre la base de la cooperació, la col•laboració i la transferència del coneixement entre administracions i entre els seus proveïdors tecnològics, incrementant la transparència en la gestió. Però són les persones que estan darrere d'aquests projectes la veritable avançada del canvi, cap a una nova forma de treballar i de gestionar, davant el nou horitzó que a Europa s'està cridant ja Horitzó 2020.
 
El V CONGRÉS NACIONAL D'INNOVACIÓ I SERVEIS PÚBLICS, conegut per les seves sigles CNIS, sota el lema "Gestionant el canvi. Aplicant Solucions" ha convocat novament a mig miler llarg d'aquests responsables per assistir a una gran celebració on l'aprenentatge de les millors experiències de molt diferents administracions ha de ser el resultat més atractiu a assolir, sobre matèries com Interoperabilitat, Seguretat, Identitat digital, Finançament, Govern Obert, Participació, Open data, Smart Cities, Serveis en el núvol, Col•laboració Públic Privada, Contractació i Gestió Tributària i Propostes de futur mirant al paper de les administracions en aquest H2020.
 
Les nostres administracions més actives estan desenvolupant innovadors i avançats projectes més de plataformes que s'han presentat a les candidatures dels "V Premis CNIS". Un ampli elenc d'administracions de tots els nivells s'uniran a la prestigiosa llista de guardonats en les quatre edicions anteriors el 21 d'abril a la cerimònia de lliurament dels Premis CNIS.
 
De nou, i gràcies al suport continuat de la FNMT, més de setanta ponents participaran en deu taules de debat, deu ponències i més de vint comunicacions en el major fòrum de trobada dels responsables de la modernització de les nostres administracions. En aquesta edició s'ofereix novament el "EspacioDEMO". Una zona on les administracions podran presentar en directe el funcionament on line de les seves plataformes i serveis destacant la presentació dels projectes dels membres de les xarxes de ciutats RECI i INNPULSO.
 
Promogut per Club d'Innovació, la cinquena edició del Congrés CNIS s'ha convocat amb el suport de: Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, Ministeri d'Economia i Competitivitat, Federació Espanyola de Municipis i Províncies i CCN-CERT. A més, ha comptat amb la col·laboració d'institucions com: MINHAP, COSITAL, Fundació ASTIC, CRUE, IEEE i ATIAL. El Congrés és possible amb la col·laboració públic privada d'empreses líders en l'aplicació de la innovació, seguretat i noves tendències en les nostres administracions: Telefónica, esPublico, GTT, Microsoft, Aytos, Signatura Professional, Pixelware i Vortal. Col•laboren també un llarg elenc d'empreses especialistes com: Altran, Ambiser, Audifilm, Bilbomática, Esri, Galileu, MHP, Mnemo, Semic, T-Systems, Validat ID i Meta4 que presentaran els seus casos d'èxit juntament amb els responsables de les administracions públiques que els han implementat.

 
Més informació a: www.cnis.es

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top