Presentació de les primeres electrolineres metropolitanes

L’AMB ha inaugurat, juntament amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat i les empreses Nissan, Renault i BMW, el primer dels punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics (electrolineres) de la xarxa que, fins a finals del 2016, s’implantarà a tot el territori metropolità. El segon punt, que també està ja en funcionament, està situat a Cornellà de Llobregat.

Està previst que aquest punt de recàrrega doni servei, principalment, als vehicles que circulen per la C-32 i la B-22 travessant els municipis del Prat i Sant Boi, i, de manera especial, als taxis elèctrics que realitzin els seus serveis a l’aeroport. De la mateixa manera, el punt podrà ser utilitzat pels vehicles elèctrics dels treballadors i les empreses ubicades al parc empresarial Mas Blau.

El punt de recàrrega estarà disponible 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, i funcionarà de forma automàtica (sense personal d’assistència). La instal•lació s’activarà amb la mateixa targeta d’usuari que a la ciutat de Barcelona, i permet la recàrrega de la bateria de qualsevol dels vehicles elèctrics actualment al mercat en 20-30 minuts.

D’acord amb les accions de promoció de l’ús del vehicle elèctric incloses al Programa de Mobilitat Sostenible 2014-2015 de l’AMB, i amb els compromisos adquirits amb la signatura dels corresponents convenis de col•laboració amb els fabricants Nissan, Renault i BMW, l’AMB te en projecte la instal•lació de 10 punts de recàrrega ràpida. El primer i el segon s’han instal•lat als municipis del Prat i Cornellà. Aquesta xarxa de punts de recàrrega completarà la que l’Ajuntament de Barcelona ja ha instal•lant a la seva ciutat, i la que puguin instal·lar en un futur altres Ajuntaments o els operadors de recàrrega privats.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top