Presentat a Sevilla el programa "Renault mobilitat per a tots"

Renault va presentar a Sevilla el programa 'Mobilitat per a Tots' al concessionari Syrsa Automoció, el concessionari Renault més gran d'Europa. El programa demostra la implicació del fabricant en la gamma de vehicles adaptats per al transport de persones de mobilitat reduïda (TPMR).

La gamma al complet de Renault Vehicles Comercials disposa de variants per al transport de persones de mobilitat reduïda i tota la gamma Renault de vehicles convencionals disposen d'una àmplia gamma d'adaptacions que ajuden a la conducció i al transport de persones amb mobilitat reduïda.

Ernesto Salas, director de la Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible (FRMS), va presentar una mostra de les diferents accions realitzades per la FRMS, al voltant dels quatre eixos sobre els quals s'assenta la política de Responsabilitat Social Corporativa de Renault, concretament, Educació , Seguretat Vial, promoció de la Diversitat Social i la Igualtat d'Oportunitats i la Mobilitat Sostenible.

Per la seva banda, Julio De La Plana, responsable de vehicles adaptats de Renault, va presentar el programa "Renault mobilitat per a tots" en els seus dos vessants principals. En primer lloc, aquest programa ofereix una gamma de vehicles per al transport de persones amb mobilitat reduïda (TPMR) destacant els models Kangoo TPMR, Grand Kangoo TPMR, Trafic TPMR, Màster TPMR i Màster Combi TPMR. Aquests vehicles disposen de totes les tecnologies que faciliten la mobilitat a les persones d'aquest col•lectiu. D'altra banda, el programa "Renault mobilitat per a tots", ofereix també una àmplia gamma d'adaptacions de vehicles convencionals de la gamma Renault, que ajuden en la conducció i transport a la persona amb mobilitat reduïda. Aquests vehicles poden incorporar al volant: control remot de llums i intermitents, accelerador circular, palanca acceleradora o fre a la dreta, entre d'altres.
Per finalitzar la presentació, Teresa Perales, medallista olímpica i ambaixadora de la mobilitat sostenible de Renault a Espanya, va agrair aquest tipus d'iniciativa, que permet que els quatre milions de persones amb algun tipus de discapacitat existents a Espanya, puguin trobar un vehicle adaptat, que alhora sigui còmode i atractiu, amb la possibilitat de provar per trobar el model que millor s'ajusti a les seves necessitats.

L'acte va ser clausurat per Juan Ignacio Zoido Álvarez, Alcalde de Sevilla, qui va ressaltar el compromís de Renault cap a les persones amb mobilitat reduïda, oferint-autonomia i independència, gràcies al programa "Renault Mobilitat per a tots". L'Alcalde va recordar també la importància de Renault en el teixit industrial de Sevilla.

Amb aquestes iniciatives, Renault es posiciona com a referència en la concepció, fabricació i comercialització de vehicles per al transport de persones amb mobilitat reduïda, amb un alt nivell de qualitat i amb una xarxa comercial professional i orientada a oferir el millor servei.
 

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top