Previsió de convocatòries d'interès local dels principals programes de finançament europeu (2018)

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ha elaborat un document que recull la previsió de convocatòries dels programes de finançament europeu fins a final de l’any 2018.

Aquest document fa un repàs a les convocatòries de tots els programes europeus 2014-2020 que són d’interès per a les administracions locals, sense perjudici que algunes convocatòries n’hagin pogut quedar excloses (en especial pel que fa al programa Horizon 2020). D’una banda, es recullen els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus (Fons Europeu de Desenvolupament Regional i Fons Social Europeu), i els programes de Cooperació Territorial Europea (POCTEFA, Interreg Sudoe, Interreg Med, Urbact, ENPI CNC MED i Accions Urbanes Innovadores). De l’altra, s’inclouen el programes competitius gestionats directament per la Comissió Europea (Drets Igualtat i Ciutadania, Europa amb els Ciutadans, Fons per a l’Asil, la migració i la inclusió, Erasmus+, LIFE, Ocupació i Innovació Social, COSME i Horizon 2020). I, finalment, es destaquen alguns premis europeus d’especial d’interès per a les administracions locals.

El document recull els detalls de cada programa i convocatòria, els objectius, el pressupost, el cofinançament, l’autoritat de gestió i l’enllaç a la font oficial d’informació. A més, al final hi trobareu un glossari amb una petita descripció de cada programa.

DESCARREGAR DOCUMENT


Font: Diputació de Bcn

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top