Primera boca de túnel il·luminada 100% amb LED

Les lluminàries estan situades en el túnel d'un sol sentit de circulació de 4 carrils, fins al moment il·luminat amb projectors VSAP de manera permanent i diürna.

La proposta presentada per Ignialight és de dos projectors XLED i TLED. Els dos projectors estan dissenyats per complir amb les rigoroses especificacions associades a l'enllumenat de túnels.
El requeriment lumínic sol·licitat per l'enllumenat permanent es situa en 4cd/m2. Per aconseguir aquest nivell s'instal·len els projectors XLED de 75W cada 8m.

L'enllumenat diürn per la zona d'entrada, el nivell sol·licitat és de 210 cd/m2. Els projectors instal·lats per Ignialight són TLED de 300W.

El nou sistema d'il·luminació LED de l'entrada del túnel ha suposat una reducció del consum d'energia i de lluminàries. Un increment del confort pels usuaris del túnel per la llum blanca del  LED, 4000ºK, a més de la possibilitat de regulació dinàmica de cada un dels projectors en funció del nivell de llum ambiental de l'exterior del túnel.

Els resultats obtinguts han confirmat que la tecnologia LED d'Ignialight permet complir els exigents requeriments lumínics que van associats amb l'enllumenat de les entrades del túnel. 

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top