Programa formatiu: consolidació d'entitats públiques locals

L'objectiu del curs és dotar els assistents amb els coneixements teòrics i pràctics suficients per formular els comptes anuals consolidats d'una entitat pública local conforme a les normes establertes a l'Ordre HAC/836/2021, de 9 de juliol.
La formació està destinada a tècnics de les administracions que intervinguin en la confecció dels comptes anuals consolidats, personal dels òrgans de control, i dels auditors que col·laborin amb aquests, que tenint coneixements comptables suficients, necessitin actualitzar els coneixements sobre la normativa i tècniques comptables aplicables en un procés de consolidació d'estats financers, i en especial aquells punts específics que afecten al sector públic local.
Els objectius específics són:
•    Conèixer les obligacions en matèria de consolidació de les diferents entitats públiques i dels subgrups que la integren.
•    Analitzar el tractament comptable de la primera consolidació i de la informació i eines de les que haurà de dotar-se les entitats obligades per la seva realització.
•    Aprendre les tècniques comptables necessàries per mostrar la imatge fidel de la situació financera, patrimonial i pressupostària d'un grup d'entitats públiques.
•    Dominar la normativa comptable d'aplicació, i les diferències significatives amb les normes aplicables en el sector privat.
•    Distingir les diferents fases i mètodes de consolidació, comparant-los amb els mètodes d'integració tant global com proporcional.
•    Conèixer les particularitats de procediment de posada en equivalència i les seves fases d'homogeneïtzació, agregació i eliminacions.
•    Analitzar els estats comptables consolidats, el balanç, el compte de resultats patrimonial, el patrimoni net consolidat, els fluxos d'efectiu consolidat, i la liquidació del pressupost consolidat.

A tal efecte s'abordarà tant a nivell teòric com pràctic l'estudi de les diferents fases de consolidació i dels requisits d'informació dels comptes anuals consolidats.

Ponent: Enric Ripoll, Soci de Faura-Casas
📅 7, 9, 14 i 16 de novembre de 2022

Per més informació i inscripcions:
https://www.auditorscensors.com/ca/programa-formatiu--consolidacio-dentitats-publiques-locals-2a-ed-

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top