ENGINY DIGITAL

contacte directe: Comercial
comercial@enginydigital.com
ENGINY DIGITAL

Consultoria i Serveis Informàtics

ENGINY DIGITAL

Software a mida

ENGINY DIGITAL

Aplicacions Web

ENGINY DIGITAL

Aplicacions Facebook i Mòbil

ENGINY DIGITAL

Webs Blogs Mail Newsletters SMS

PRODUCTES I SERVEIS

ENGINY INFANTIL

L'Enginy-Infantil és el sistema de gestió d’escoles bressol d’Enginy Digital. Aquest programa informàtic és un complet entorn web que facilita la gestió i el control de tots els aspectes que comprenen el dia a dia d’una escola bressol. Per això, avui està implementat en una gran varietat d’escoles bressol.

Un dels aspectes més significatius de l'Enginy-Infantil és la possibilitat que ofereix el sistema de gestionar una sola o moltes escoles bressol des del mateix entorn de programari. Això, unit a la filosofia multiusuari del projecte, proporciona un entorn que permet, per exemple, controlar totes les llars d’infants del municipi des de l’ajuntament, mentre que des de la mateixa escola bressol només es té accés a les dades de la pròpia escola.

Entorn web

La seva condició d’entorn web facilita el seu manteniment i implementació: només cal una connexió a Internet per poder accedir al sistema. D’aquesta manera s’eviten molestes i complicades instal·lacions de programari o d’actualitzacions periòdiques.

El fet que sigui un entorn web no implica una rebaixa en la seguretat de les dades. L'Enginy-Infantil treballa sota el protocol https, que fa que totes les dades viatgin encriptades, de manera que qualsevol intent no permès d'accedir-hi resulta impossible.

Al mateix temps, s'obté un sistema de gestió que no només funciona des de qualsevol lloc del món, sinó també des de qualsevol màquina amb qualsevol sistema operatiu.

El dia a dia d'una escola bressol

L'Enginy-Infantil és un complet sistema que permet gestionar còmodament les dades que s'utilitzen en el dia a dia de l'escola (els alumnes, el personal, les aules, el calendari, el menjador, el material escolar, els rebuts...) i també durant els períodes d’escolarització (preinscripció, admissió, matriculació, sortejos...)


 

PROGRAMA GESTIÓ CENTRES CÍVICS (programa centres cívics)

En la mateixa línia disposem d' un programa de gestió de centres cívics.

El programa de centres cívics facilita la gestió i el control de tots els aspectes que comprenen el dia a dia de cada un dels centres cívics.

 

SERVEIS

Consultoria i Serveis Informàtics

Oferim solucions basades en la informàtica i les telecomunicacions per a cobrir les necessitats que tingui l'empresa. La nostra activitat es centra en el sector de les petites i mitjanes empreses i molt especialment en l'entorn educatiu.

Realitzem també serveis de manteniment preventiu, resolució d'incidències informàtiques in-situ i on-line, instal·lació i manteniment de xarxes, i copies de seguretat.
 

Software a mida

Cada projecte es planteja i valora com un producte únic cuidant tot el procés de creació des de les primeres idees fins a la fase de proves i posterior finalització. Dissenyem interfícies usables i accessibles cercant una interacció amb l'usuari/a que sigui intuïtiva i agradable.

Tots els projectes que desenvolupem estan acompanyats d’un posterior manteniment, ja que creiem que així es produeix una millora contínua i un major grau de satisfacció.

Ens agradaria que féssiu d’ Enginy Digital el vostre assessor tecnològic, no dubteu en plantejar-nos els vostres problemes, nosaltres tenim les solucions.

 
Aplicacions Web

Dissenyem i desenvolupem aplicacions web. Implementem les vostres necessitats en un entorn flexible que us permetrà accedir a l'aplicació sempre que vulgueu i des d'on vulgueu, utilitzant només un navegador web.

Si vol millorar la gestió de la seva empresa o institució, confiï en la nostra sòlida i àmplia experiència en el desenvolupament d'aplicacions web. Podem desenvolupar aplicacions per a la gestió interna (Intranet) o també aplicacions web per millorar la gestió amb els clients i proveïdors (CRM).

Pugi el seu negoci al núvol de la mà d'Enginy Digital.


Aplicacions Facebook i Mòbil

Desenvolupem aplicacions i jocs per a Facebook, Android, iOS, Windows Phone, Blackberry. El nostre equip de professionals el pot assessorar per crear la aplicació més adequada a les seves necessitats.
 

Webs i Blogs

Oferim als nostres clients solucions integrals de disseny, desenvolupament, hosting i posicionament web.

Creem dissenys específics i exclusius pensats a mida de cada client, desenvolupats respectant els estàndards de la W3C fent la web accessible.

Posem especial atenció a la qualitat, usabilitat i robustesa.
 

Mail Newsletters i SMS

Si està buscant una forma àgil i elegant de comunicar-se amb els seus contactes de forma unificada, provi la nostre aplicació de Newsletters. Mitjançant l'enviament de butlletins electrònics y sms podrà informar de forma unificada a tots els seus contactes. Podrà re-utilitzar un comunicat per publicar-lo al facebook o al twitter des de la mateixa aplicació, y també podrà programar els enviaments o les publicacions.

Confiï la seva campanya de mail marketing a Enginy Digital.

 

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Enginy Infantil:
Ajuntament de Granollers
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament de Mollet del Vallès
Ajuntament d’Igualada
Ajuntament de Sant Celoni
(...)

Software a mida:
IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia )
IMIM (Institut de Recerca Hospital del Mar)
Whabit www.whabit.com (compartir objectes i temps amb els veïns del teu barri)
FAC (Federació d’Ateneus de Catalunya)


Crivatge de Diagnosis Dual

Gestió Escoles Bressol

Gestió Escoles Bressol

Gestió Centres Cívics

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top