Arrenca el projecte RECARGO per gestió de recàrrega de vehicles elèctrics d'ús comercial amb fonts renovables

Les empreses CIRCUTOR, E.ON, i URBASER han signat l'arrencada del projecte RECARGO (Renewables + Electric Cars + Grid Optimization), un demostrador de gestió de serveis energètics B2B i recàrrega de flota elèctrica amb energia renovable, que es desenvoluparà al Parc Central de vehicles d'Urbaser a Barcelona.

En el PROJECTE RECARGO s'integra l'alimentació de vehicles elèctrics per a serveis urbans a través de quatre punts de càrrega alimentats amb una instal·lació fotovoltaica de 16 kWp, que serà gestionada per tal d'optimitzar la generació d'excedents per al seu consum propi en el lloc de producció o per la seva disponibilitat posterior través de sistemes d'emmagatzematge d'energia.

També implica la participació d'E.ON com a Gestor de Càrrega, una nova figura del mercat espanyol d'electricitat especialment creada per a la gestió de la infraestructura de càrrega de vehicles elèctrics per a fins públics i semipúblics. En aquest cas, el gestor de càrrega està cridat a actuar com un proveïdor de solucions d'energia capaç de millorar el consum energètic del propietari de la flota, una àrea en el qual E.ON ja compta amb àmplia experiència a Europa i des de 2011, a Espanya.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top