Promusa adjudica la fabricació dels 34 nous parquímetres de la zona blava a Sant Cugat

L’empresa municipal d’habitatge, Promusa, ha adjudicat a l’empresa Maquinaria Estacionamientos y Parkimetros (MEYPAR) el subministrament, la instal•lació i el servei de manteniment dels 34 nous parquímetres que regulen les 650 places d’aparcament de la zona blava de Sant Cugat. L’adjudicació s’ha fet per un import de 229.900 euros i els nous expenedors estaran operatius a partir de l’1 d’octubre. L’oferta de MEYPAR ha estat la més avantatjosa econòmicament i també inclou la garantia i el manteniment dels parquímetres durant els pròxims quatre anys.

Els nous parquímetres s’instal·laran a partir del 20 de setembre i durant uns dies conviuran amb els actuals parquímetres. Els dos models d’expenedors estaran operatius, fins a la retirada dels equips més antics.

L’adjudicació dels nous parquímetres forma part del procés de municipalització del servei de la zona blava i de l’aparcament municipal d’El Monestir a partir de l’1 d’octubre. Amb la municipalització d’aquest servei, Promusa posarà en marxa l’Smart Parking, un sistema que permetrà informar dels aparcaments lliures de la zona blava i evitar d’aquesta manera desplaçaments innecessaris a l’hora de buscar un lloc per estacionar el vehicle al nucli de Sant Cugat.

Promusa destinarà els nous recursos obtinguts amb la gestió de l’aparcament de pagament a impulsar més polítiques d’habitatge social de lloguer.

Els preus de la zona blava continuaran sent els mateixos i es regiran en tot moment per les ordenances i la normativa municipal com fins ara. Cal recordar que el contracte de gestió de la zona blava i de l’aparcament del Monestir, adjudicat a l’empresa Empark, està en període de pròrroga fins el 30 de setembre. Promusa prorrogarà tots els treballadors de l’antiga concessionària.
 

Font: Ajuntament de Sant Cugat

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top