DEXTRON

contacte directe: comercial
dextron@dextron.net
DEXTRON

Equipament personal 

DEXTRON

Equipament per a vehícles

DEXTRON

Transformació de vehícles

DEXTRON

Transmissions

DEXTRON

Senyalització

PRODUCTES I SERVEIS

Equipament personal: 
Vestimenta: armilles d’alta visibilitat/trinxes d’alta visibilitat/bermudes d’alta visibilitat/camisetes d’alta visibilitat/polos d’alta visibilitat/conjunt d’alta visibilitat/parques d’alta visibilitat/forro tèrmic d’alta visibilitat/forros polars/armilles/caçadores, parques, vestits d’aigua.
Guants: guants de rescat/guants de risc químic/guants rebutjables/guantes de treball
Calçat: calçat de protecció laboral, calçat de policia, botes de policia

Protecció laboral:
Farmacioles/neteja ocular/protectors oculars/ulleres/mascaretes/protectors auriculars/taps/cascos/cascs/viseres/kit especial A.D.R./Desfibril·ladors

Equipament per vehicles:
Lums sencilles/llums de treball/llums direccionals/llums estroboscòpiques/llums rotatives/ponts de llums/mini ponts de llums/  Smart Arrow/ panel de Led/armaris per vehicles/rampes i accessoris/cadenes de tela/extintors.

Transformació de vehicles:
Interior de vehicles/terres de vehicles/panelats de vehicles/recobriments de vehicles/porta escales per vehicles/retolació de vehicles.

Transmissions:
Equips Motorola/equips HyT/ equips Kenwood/equios de comunicacions/equips portàtils/equips mòvils/equips repetidores/Antenes i repetidors de telecomunicacions.

Senyalització:
Llanternes/marcatge de línies/electroflare de Led/canyons de llum/balises/cons/balises lluminoses/abalisat/senyals/suports/remolcs de senyalització/fletxes i panells de missatge variable/rodes de mesurar de precisió/pintura per marcatge de línies/separadors de vies/tanques/ulls de gat/remolcs/senyals de tràfic plegables/miralls.

Equipaments de mesurament:
Sonòmetres/bàscules de pesatge de vehicles.

Disciplina viària
Tots els elements necessaris com radars a trípode o fixos, sistemes de deteccions de semàfor en vermell, lectura de matrícules, immobilizadors, alcoholímetres i sonòmetres, perquè un departament policial, amb recursos humans de vegades limitats, pugui assolir una gestió de l'entorn més gran. Tot això amb l'ajuda d'eines financeres que produeixin poc impacte econòmic a les finances dels ajuntaments. S'ha pretès incorporar elements d'alt nivell tecnològic fins als més bàsics, com poden ser "les trampes". S'han millorat les certificacions i homologacions del material exposat, un tema que creiem de vital importància. També hem decidit posar el valor als fabricants, que amb una política econòmica decidida, han apostat per invertir i crear les estructures necessàries per a un correcte manteniment dels productes a subministrar.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

 

 

 


Diputació de Barcelona

Protecció Civil

Santa Coloma

Reus

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top