INSTAL GREEN

contacte directe: David Canet i Busquets
info@instalgreen.com
INSTAL GREEN

Garden

 

INSTAL GREEN

Sport

INSTAL GREEN

Pàdel

INSTAL GREEN

Golf

INSTAL GREEN

Wood

PRODUCTES I SERVEIS

Gespa artificial decorativa.
La gespa artificial INSTALGREEN és ideal per tot tipus de zona enjardinada, zones infantils, guarderies, escoles, piscines, rotondes, etc. Es pot posar sobre qualsevol tipus de superfície com terra, formigó, asfalt, butil, teles asfàltiques... En terrasses i superfícies dures el drenatge de l’aigua s’assegura amb un sistema propi que evita acumulacions d’aigua i bassals.

Gespa artificial esportiva.
Disposem dels millors models de gespa artificial d’última generació del mercat, amb fibres específiques per a cada esport i nivell d’exigència: pàdel, tennis, golf, hockey i futbol. En tots els casos fabricats amb tecnologia d’última generació, amb fibres de fil recte, còncau o arrissat, monofilament o fibrilat, de polietilè, polipropilè o poliamida.

Pistes de pàdel.
Dissenyem i instal·lem les nostres pròpies pistes de pàdel de vidre, oferint qualitat al millor preu del mercat. L’estructura pot ésser d’acer o alumini, tècnicament són pistes fortes i robustes que compleixen estrictament normativa i reglament de la Federación Española de Pádel per a celebrar-hi competicions oficials.

Golf.
Dissenyem i instal·lem zones de pràctiques i greens de golf adaptant-nos al terreny disponible. Disposem dels millors models de gespa artificial d’última generació del mercat, amb fibres específiques per a cada necessitat especifica en la practica del golf.

Fusta d’exteriors.
Dissenyem i instal·lem qualsevol tarima, separació, pèrgola o tanca en qualsevol de les fustes naturals o tecnològiques disponibles, de totes les gammes.

Manteniment.
Oferim el servei de manteniment en qualsevol dels nostres instal.lacions i també de instal·lacions fetes per altres professionals, tant de pàdel o tennis, de futbol, de hockey, de golf, com de pistes multiesportives.

P+SAC

La gespa artificial InstalGreen és un producte ecològicament molt interessant perquè redueix a zero el consum d’aigua pel reg de les zones decorades, redueix a zero el consum de fitosanitaris i també redueix pràcticament a zero el manteniment periòdic, mantenint la neteja per una qüestió higiènica

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

La gespa artificial es pot instal·lar sobre qualsevol superfície que vostè pugui imaginar, per exemple:
Jardins particulars o municipals
Jardins d'empreses
Terrasses particulars
Terrasses de bars i restaurants
Terrasses d'hotels
Fires i events
Decoració de parets
Decoració d'aparadors
Rotondes, mitjanes de carreteres i zones no transitables.
Guarderies
Parcs infantils
Jardins de segones residències
Voltants de piscines

En qualsevol cas per a la gespa artificial d'ús particular o decoratiu una base de terra compactada sol ser suficient, o en defecte d'això damunt de rajoles, butil o directament sobre el formigó. I per a usos esportius s'empren bases de formigó porós, asfalt o graves, segons l'ús que se li doni.


Camp Futbol Municipal

Guarderia

Mirador

Parc públic
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top