BERNADÍ

contacte directe: Arantxa Bernadí
a.bernadi@bernadi.es
BERNADÍ

Mobiliari de Direcció 

BERNADÍ

Mobiliari d'Operativa

BERNADÍ

Cadires individuals

BERNADÍ

Cadires col·lectivitats i d'espera 

BERNADÍ

Il·luminació

PRODUCTES I SERVEIS

PRODUCTES

Mobiliari de Direcció
Disseny, funcionalitat i qualitat customitzable. Possibilitat d'integració en les tendències estètiques actuals, amb una àmplia gamma de solucions.
 
Mobiliari Operatiu
Disseny versàtil enginyat per activar espais. Salut per als seus col · laboradors, productivitat per la seva empresa. Aquesta mostra és el resultat d'una rigorosa selecció i una meticulosa atenció pel detall.
 
Cadires
Més de 120 models de cadires estan representades al Show Room de Bernadí. Són, sens dubte, les peces més actuals i avantguardistes amb un comú i innegociable denominador: qualitat i ergonomia per sobre de tot.
 
Col·lectivitats
Adaptació íntegra a les seves necessitats gràcies a les seves múltiples solucions funcionals. Formes sòlides i resistents que suggereixen perfils dinàmics i lleugers. El canvi i la progressió estan implícits.
 
Espera
Aeroports, grans superfícies, hospitals ... La importància estratègica de les zones d'espera ha obert un gran camp de recerca per als creadors de mobiliari. Noves formes més confortables i ergonòmiques, nous materials més duradors; nous models amb el millor disseny. Tot això per aconseguir que els usuaris gaudeixin esperant.
 
Complements
Dinamisme de formes i peces úniques on dialoguen espai, tecnologia i l'estètica per evocar equilibri.
 
Il·luminació
Llums que neixen d'estrets i fecunds lligams entre la creativitat atresorada i original, i la capacitat productiva oberta a la innovació.
 
 
 
SHOWROOM I OUTLET
 
Al nostre web trobaràs un Showroom virtual i un outlet on podràs trobar el producte de oferta directament amb un clic
 
 
SERVEIS

Latència
Comercialització activa, renovacions, actualitzacions dew producte, gestió del Show Room (esdeveniments, presentacions, Workshop ...)
 
Gestió econòmica
Aspectes econòmics i financers
 
Manteniment
Contractes de manteniment i servei de reparació immediata
 
Postvenda
Verificació del procés, control de qualitat, garantia de producteNecessitatIdentificació de necessitats i objeticos, estudi de recursos
 
Fase de projecte
Selecció i prescripció del producte, disseny i projecte tècnic, optimització del procediment, fórmula econòmica
 
Comanda i fabricació
Gestió de la comanda, control de la producció
 
Logística
Recepció i emmagatzematge, transport, instal · lació, muntatge, custòdia de mobiliari, moviments, trasllats, gestió de residus ...

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Les nostres referències en l'Administració pública són moltes, entre Ajuntaments, entitats locals, associación i com no en la Generalitat de Catalunya.
En el sector privat podem destacar a AM Asociados, Banc de Sabadell, Coapi, Mango, el Monestir de St. Benet, RACC, Roca Barcelona Gallery, Viajes Andrómeda...

AM Asociados

Mango

Monestir de St. Benet

Racc

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top