MICRO BR

contacte directe: Mónica Farré
comercial@microbr.com
MICRO BR

Connectivitat Inalàmbrica

MICRO BR

CCTV - Videovigilància

MICRO BR

Electrònica de Xarxa

MICRO BR

Telefonia IP y Videoconferència

MICRO BR

Seguretat IT

PRODUCTES I SERVEIS

SOLUCIONS DE SEGURETAT
Protecció Perimetral
Filtrat de Continguts
Control de correu no desitjat
Inspecció de Tràfic Web
Control d'Accés Web
Prevenció / Detecció d'intrusos
Antivirus
Còpies de Seguretat Remota
Connexió de Centres de Negoci
Teletreball
Control de Tràfic
Video vigilància
Reconeixement de Matrícula

SOLUCIONS DE CONNECTIVITAT
Xarxa WIMAX
Radioenllaços per Microones
Xarxes Sense fils
Xarxes Municipals
Radioenllaços
Seguretat Sense fil
Infraestructura de Fibra Òptica
Xarxa Multi servei
Triple Play
Equipament Operador/Client
Mobilitat
Telefonia IP
Centrals IP

Micro BR et presenta les seves Solucions, amb les quals podràs superar el desafiament de les Smart Cities.... Desplega projectes de *Smartcity i desenvolupa el potencial del creixement de la ciutat ampliant les seves capacitats tecnològiques a través de:
• La Instal·lació de Xarxes troncals mitjançant Radioenllaços en banda llicenciada. 
• Desplegament d'enllaços WiMAX per a la comunicació entre seus per evitar desplaçaments de recurs humà. 
• Proveir Cobertura Wi-Fi: 
- En interiors, per permetre la connexió de portàtils, PDA, IPAD, Smartphone i permetre per exemple el coneixement de disponibilitat de places d'aparcament a través del mòbil en un centre comercial, etc. 
- A bord de mitjans de transport terrestre, marítim i ferroviari. Per a la comunicació de flotes, avisos de temps d'espera de l'autobús, etc. 
- En Zones Exteriors; platges, parcs, etc.

Ja que un dels principals motius del projecte 'Smart Cities' sent el més ambiciosos en el moment és oferir als ciutadans l'oportunitat de gestionar el seu entorn de la mà de la tecnologia.
• Instal·lació de CCTV 

- En interiors; Per augmentar la seguretat dins de l'empresa; reduint pèrdues per  robatoris, reduir costos de vigilància i millorar l'efectivitat en els treballadors d'una  empresa, etc. 
- En exteriors; Per al control i seguretat de les zones urbanes publiques i/o Privades. Per exemple instal·lant-les en cotxes i convertint-los en Smart Cars per supervisar les àrees i transmetre les imatges a través de WiMAX a central. 
• Implantant Sistema de Videoconferència que permeten unir als participants que es troben en localitzacions remotes i s'evitin desplaçaments que suposen despeses de transport i desgast físic del recurs humà. 
• Desplegament de Xarxes GPON; Reduint considerablement els costos d'instal·lació i manteniment del servei i oferint-li un major ample de banda a menor cost a l'usuari final. 

CONSULTI LA NOSTRA BOTIGA ON-LINE (AQUÍ)

P+SAC

Xarxes ecològiques amb Switches Ressò-Friendly de Allied Telesis 
Teletreball amb sistema de Videoconferència 
Sistemes d'alimentació Ininterrompuda 

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Aena
La infrastructura de xarxa d'Aena compta amb els últims elements multimèdia. Això crea un ambient de seguretat que permet que les dades siguin transmeses immediatament per estalviar-li temps al viatger. La solució de Allied Telesis compta amb una estructura de xarxa estàndard amb un core Layer 3 redundant per a major fiabilitat i sortida de tràfic. Aquest core està connectat amb enllaços de fibra a Gigabit a switches Layer 2+ o Layer 3, que doten de seguretat i opcions per a cada instal·lació específica.

Aeroport de Vigo
El xassís SwitchBlade Layer 3 proporciona redundància en capacitat i control de switching, i també en alimentació, per garantir alta disponibilitat en el tràfic de xarxa. Amb els switches AT-8648T/2SP a la xarxa, aquesta instal·lació completa Layer 3 proporciona alts nivells de escalabilidad i protecció contra atacs maliciosos i fallades de xarxa que podrien deixar inoperativa tota la xarxa.

Ajuntament de Caudete
·L'Ajuntament de Caudete: reduir la bretxa digital i convertir l'accés a Internet en un dret fonamenta.
Amb els seus gairebé 11.000 habitants, l'ajuntament de Caudete pertany a aquell grup de municipis que per la seva localització geogràfica i peculiaritats demogràfiques no faciliten l'accés a les tecnologies de banda ampla, i per tant l'accés subministrat per a comunicacions de banda ampla és reduït o nul per part dels operadors de telefonia tradicional. Portar serveis de banda ampla a aquestes àrees no és econòmicament efectiu i suposa un alt cost d'inversió per a la instal·lació de la xarxa, per la qual cosa moltes vegades aquests municipis són destinats a romandre allunyats del progrés tecnològic.
Al setembre de 2009, l'Ajuntament de Caudete va decidir trencar amb aquest patró i demostrar que reduir la bretxa digital fins i tot a les zones més rurals no és una tasca impossible i que l'accés a Internet es pot convertir en un dret universal real i amb qualitat per a tots els seus ciutadans. Amb aquest objectiu en ment, l'Ajuntament va engegar el programa “Ciutat Digital para tod@s”, executat en el marc del Pla Avança de la Direcció general per a la Societat de la Informació i les Telecomunicacions. El principal objectiu del projecte era desplegar una infraestructura avançada de telecomunicacions que permetés millorar i facilitar l'intercanvi d'informació entre l'Ajuntament i la resta de les seus municipals, i al mateix temps aprofitar la infraestructura per oferir accés a Internet a preus reduïts en llocs públics i implementar altres aplicacions útils de telefonia IP, seguretat i video vigilància. 
D'aquesta manera i sota el mateix paraigua de comunicacions i per tant la mateixa inversió s'aconseguien cobrir les dues necessitats al mateix temps.

· BreezeMAX Extremi 5000, Punt a Multipunto de Alvarion per reduir el cost d'ample de banda, accelerar la implementació d'infraestructura i garantir un impacte mediambiental igual a zero - claus per assegurar la cobertura de banda ampla
Després d'estudiar diverses possibilitats juntament amb l'integrador Neomedia, el municipi va seleccionar la implementació d'una xarxa de banda ampla propietària com la solució més nova i amb major recorregut i evolució de futur de cara a donar cobertura tant al nucli urbà com a la majoria de les parcel·les i zones industrials disseminades al voltant del terme municipal. Per a això, es va proposar una Infraestructura de Comunicacions Sense fils (ICI) en 5 capes – xarxa de transport, xarxa d'interconnexió municipal, xarxa d'accés WiMAX, xarxa d'accés a l'usuari final i xarxa d'accés sense fil Wi-Fi.  
La tecnologia WiMAX mòbil 802.16i per a bandes no llicenciades de Alvarion, es va revelar com la més apropiada per cobrir les exigències tant de cost de l'ample de banda com a topogràfiques de l'Ajuntament de Caudete. El desplegament d'una xarxa d'accés amb BreezeMAX Extremi 5000 de Alvarion, la primera solució 802.16i per a freqüències exemptes de llicència al mercat, permetia a l'Ajuntament estalviar els costos de lloguer de línies dedicades i al mateix temps gestionar l'ample de banda segons les seves necessitats. Mitjançant aquesta tecnologia es va permetre crear una infraestructura de comunicacions CarrierCLass per connectar l'Ajuntament amb l'edifici de Serveis Socials, la Casa de la Cultura, el Centre de Dia, el Centre de la Dona, el Departament d'Esports, la Ciutat Esportiva, Centre de l'Ángel, Club del Pensionista, Escola Taller, Edifici Geursa i Piscina Municipal. A més, es possibilitava el servei d'Internet residencial per a la població i les empreses, i hotspots Wi-Fi a la zona del Passeig Luis Golf. Finalment, tot el desplegament i funcionament de la xarxa tenia un impacte mediambiental igual a zero sense necessitat d'invertir en obres de cablejat i re-estructuracions arquitectòniques.

· Estalvi per a l'administració pública i accés a Internet a baix cost per als ciutadans
La principal novetat del projecte és que usa la tecnologia WiMAX mòbil 802.16i de Alvarion en bandes de freqüència no llicenciada que fins avui estava disponible només per a operadors en freqüències de pagament o llicenciades. D'aquesta forma, l'Ajuntament de Caudete s'ha convertit en un referent europeu en l'adaptació de les tecnologies de la informació a les necessitats de la ciutadania. A més, el consistori és propietari de la infraestructura el que li permet acte-gestionar-la de forma eficient, eliminant els alts costos associats amb les línies de banda ampla de lloguer i utilitzant-la com una font d'ingressos addicionals al mateix temps que garanteix a tota la ciutadania un accés real a Internet com a eina bàsica per a la implantació de la Societat de la Informació i el Coneixement.
El desplegament d'una infraestructura avançada de telecomunicacions amb tecnologia WiMAX mòbil de Alvarion permet a l'Ajuntament de Caudete no només interconnectar tots els serveis municipals, sinó també oferir Internet a preus reduïts a tots els ciutadans i empreses, així com accés gratuït a la xarxa en determinats espais públics. Així mateix, gràcies a la escalabilitat i flexibilitat de la xarxa, en un futur es podran implementar altres aplicacions útils de tecnologia IP, seguretat i videovigilància sense despeses excessives i de forma ràpida. Per tot això, el projecte s'ha convertit en un model de negoci de gestió eficient dels recursos de l'administració pública, que resulta fonamental per poder seguir ampliant la qualitat de vida dels ciutadans i demostra que es pot reduir la bretxa digital de la població gràcies a les tecnologies de la informació (TIC) com WiMAX.

 

Ajuntament de Miguelturra, Ciudad Real
L'objectiu de l'Ajuntament de Miguelturra era desplegar una xarxa multiservei amb els més avançats requeriments de redundància, fiabilitat i suport per complir amb els seus requisits de Qualitat, Seguretat i Servei. Per això, en l'àmbit del programa de Ciutats Digitals, es va construir un anell de fibra òptica que envolta tot el perímetre de Miguelturra, de més de 12.000 metres i 9 nodes.Tota aquesta xarxa troncal s'interconnecta amb el nus de comunicacions en AVE/RENFE de Ciudad Real, la qual cosa ha possibilitat posar a la disposició dels operadors que ho desitgin (en l'actualitat l'operador local) el desplegament de serveis de triple play per a tots els ciutadans.

Creació del CPD.
- Interconnexió de les dependències municipals.
- Modernització de les instal·lacions internes als edificis.
- Implantació d'un sistema integrat de telefonia IP.
- Desplegament d'una xarxa de Videovigilancia.

Serveis de Xarxa
- Xarxes virtuals
- Accés a Internet
- Accés als serveis de l'Ajuntament
- Garantir l'aïllament entre dependències
- Seguretat
- Telefonia IP / Sistema integrat de comunicacions

Servei al ciutadà
- Administració Electrònica
- Gestió electrònica de documents i arxius
- Serveis Telemàtics Avançats
- Televisió Digital Terrestre
- e-learning

Municipis Els sistemes sense fils de banda ampla de Alvarion

Ampliació de la cobertura WIRELESS. 
La tecnologia i l'equipament ens permeten fàcilment ampliar l'accés de banda ampla a aquells habitants de zones remotes, proporcionant per exemple: vigilància de carreteres interiors, d'autopistes per aconseguir així un millor control del tràfic; protecció enfront de contingències; connectivitat entre organismes municipals; i la creació d'una xarxa regional eficient i racionalitzada.

Vigilància i protecció pública
Enllaçar totes les connexions en la cadena de vigilància pública és una àrdua tasca. Els organismes que vetllen pel compliment de la llei, bombers i els equips de rescat, així com els professionals de Serveis Mèdics d'Urgències i molts altres depenen de comunicacions inter-departamentals sòlides per al correcte acompliment del seu treball

Monitoratge de serveis
Els sistemes d'eficiència de propera generació, com ITS (Monitoratge de Tràfic Intel·ligent) i AMR (Lectura de Comptadors Automatitzada de companyies de serveis de utilities) són, al cap i a l'últim, tan desplegables i efectius com la xarxa de comunicació que permet la distribució de dades

Construint connectivitat
Els organismes municipals ocupen un gran nombre d'edificis que es troben dispersos per tota una ciutat o municipi, creant una xarxa caòtica i deixant a moltes oficines “fora del bucle”. Amb la instal·lació d'un sistema sense fil, les limitacions geogràfiques i la possibilitat d'estar fos de l'abast de la infraestructura de comunicacions, ja no seran cap inconvenient. Els encarregats de planificar el pressupost poden confiar que el cost de les inversions serà rendible i, que els costos recurrents associats a les línies llogades desapareixeran, variant la política d'inversions cap a un model de “pay as you grow”.

Infraestructures 
Els sistemes wireless de Alvarion proporcionen xarxes de comunicació robustes, flexibles i independents, no només per a edificis públics sinó també per a agències municipals de serveis públics, tals com a empreses de serveis d'aigua i electricitat; de neteja/serveis sanitaris; vehicles de transport públic; salut o equips d'inspecció de zona i construcció. 


Municipis

Ajuntament Miguelturra

Aena Aeroport Vigo

Aena Aeroport Salamanca

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top