PTV Group estarà present a Smart City Expo World Congress amb els seus simuladors de mobilitat

PTV Group serà present a Smart City Expo World Congress, l'esdeveniment internacional més influent per a les ciutats que tindrà lloc a Fira Barcelona Gran Via els dies 15, 16 i 17 de novembre. L'empresa presentarà a l'estand D61 de Microsoft les seves solucions més recents i Chiara Cianella parlarà sobre Realtime Traffic Forecast durant les sessions de l'estand de Microsoft el dia 17 a les 11:30 a. m.

A més, aquest esdeveniment servirà als experts de mobilitat sostenible per ampliar el coneixement de les solucions dels programari de mobilitat de PTV entre els quals destaquen PTV Visum, PTV Vissim i PTV Viswalk. Alguns dels simuladors PTV els utilitzen ciutats com Copenhaguen, Londres o Singapur i permeten als planificadors de mobilitat aconseguir els objectius provant i validant l'impacte de les diferents mesures de planificació en un entorn virtual abans de comprometre's en costosos projectes d'infraestructures.


L'enfocament holístic de PTV Group

PTV Group adopta un enfocament holístic que integra tots els aspectes del trànsit, el transport i la logística per crear i promoure la mobilitat sostenible. El Grup PTV ofereix solucions de programari i serveis de consultoria per potenciar la mobilitat i el transport per a un futur més net i intel·ligent. El seu programari de primera classe per a la gestió intel·ligent del trànsit i l'optimització del transport permet als responsables de la presa de decisions a la política, les ciutats, la indústria i el comerç estalviar temps i diners, fer que les carreteres siguin més segures i protegir el medi ambient. El programari de PTV simula i demostra avui com es pot fer la mobilitat del demà, amb tots els seus ecosistemes i dimensions, des de la planificació estratègica del transport fins a la micromobilitat per a la primera/última milla.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top