PTV Group llança un nou tauler per visualitzar l'accessibilitat de les ciutats

PTV Group, líder del mercat de programari de mobilitat, llança PTV Access, un nou tauler per visualitzar l'accessibilitat i el potencial de mobilitat de les ciutats. És la primera eina d'una nova línia de productes d'eines SaaS, lleugeres i basades en dades per a l'anàlisi, la gestió i l'operació de la mobilitat que es llançarà en un futur proper com a part dels plans de la companyia per oferir informació de mobilitat fàcil i accessible als seus usuaris.

PTV Access ofereix informació sobre la qualitat de la infraestructura de transport i quins modes funcionen millor per a la gent.

El tauler ja està disponible per a les 50 ciutats alemanyes més grans i s'ampliarà gradualment per incloure ciutats d'arreu del món.

L'última eina de PTV està impulsada per PTV Model2Go, una tecnologia intel·ligent per automatitzar la creació de models de transport estandarditzats. Els models bàsics es poden configurar automàticament per a qualsevol ciutat o regió del món amb només uns quants passos, un procés que tradicionalment dura diversos mesos. Sobre aquesta base, es poden realitzar anàlisis d'accessibilitat multimodal. A PTV Access, els resultats es visualitzen en un tauler interactiu.

Per demostrar les moltes possibilitats del tauler, els experts de PTV van preparar una puntuació d'accessibilitat per a les 50 ciutats més grans d'Alemanya, que es pot explorar en línia: https://access.myptv.com

La puntuació d'accessibilitat indica fins a quin punt les persones poden arribar a un conjunt de punts d'interès comuns (POI), com ara escoles, hospitals, zones comercials, mitjançant diferents modes de transport. Un rànquing addicional mostra quines ciutats tenen el millor rendiment pel que fa a la mobilitat a peu, la bicicleta, el transport públic i la conducció: Munic ocupa el primer lloc de la classificació per a tots els modes de transport, amb Berlín i Frankfurt en el segon i tercer lloc segons el mode.

A més de descobrir el resultat global de la ciutat, els usuaris poden aprofundir en l'accessibilitat modal de diferents zones de la ciutat i comparar diferents ciutats al mapa interactiu. També hi ha més informació sobre la mobilitat, com ara la densitat de la xarxa viària i la proximitat a les parades de transport públic.
 


“Accés a la mobilitat, vol dir accés a la societat: a l'educació, als llocs de treball, al lleure. Per tant, millorar l'accessibilitat també vol dir empoderar la gent per avançar”, afirma Christian U. Haas, director general de PTV Group. "Les eines per a la visualització de dades com PTV Access són increïblement valuoses aquí. Empoderen les parts interessades de la ciutat per donar forma a entorns urbans sostenibles i inclusius centrats en les necessitats dels ciutadans".

El tauler de control de PTV Access s'està desenvolupant i ampliant més, no només per incloure les puntuacions d'accessibilitat per a altres països i ciutats del món, sinó també per incloure nous casos d'ús. S'estan considerant usos addicionals per al flux de trànsit i l'anàlisi de seguretat, tots dos ben entesos per PTV. El mateix s'aplica a opcions com la personalització de les dades i la inserció de resultats mitjançant una API.
 


 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top